Home EkviperingKluns Vigtig onsdags update med nyheder og fifs til dig

Vigtig onsdags update med nyheder og fifs til dig

by Nicolai Klingenberg

Det handler om ekvipering, det handler om en særlig kundeklub, men også om et nyt brand, lidt velgørenhed samt procenter, der er værd at gå efter. Læs med og se, hvad det hele handler om – jeg tør godt love, at du kan blive begejstret.

Man behøver ikke være så brysk for at gå med butterfly. Og nu kan du få "selvbindere" hos Axel.

Lad os begynde med den gode sag – under mottoet “Ikke kun for skæg”, har NN07 i samarbejde med en række kræftramte unge mænd og danske kendisser valgt at slå et vigtigt slag i kampen mod kræft. Det er er blevet til en stak limiterede T-shirts, som koster 500 kroner – beløbet går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. T-shirt fås blandt andet hos Axel i Århus.

Snapshot fra Århus af den gode sag...

Ryger du på en af de godtgørende T-shirts, kan du samtidig kalde dig medlem af “Hairy Face Club”, som printet lyder.

Og det som sagt NN07, der har produceret den gode sag.

Holder du af en butterfly om halsen, og må den gerne være selvbunden? Så er det nu, du skal slå til – Axel har netop fået det svenske mærke John Henric i sortimentet, hvilket nu og her betyder selvbundne halslækkerier på hylderne og i webshoppen.

Kom så - du kan godt selv binde den...

Jeg har selv en gul John Henric sløjfe, som jeg binder (det er ikke så svært, som det ser ud – og du lærer det kvikt) om halsen, når det skal være festligt. Og du må gerne smøre ærmerne op, hvis du er bange for, at det hele bliver for formelt. Jeg vil i øvrigt gerne pointere, at den eneste rigtige butterfly, man(d) bør gå med, er en selvbinder.

Et par yngre fellows med halskekvipering fra John Henric.

Og så skal du lige have denne krejlermeddelelse: Nu på fredag er der 25 %  rabat på alle varer hos Axel i København og Århus for medlemmerne af kundeklubben. Du er forhåbentlig allerede medlem, men hvis du ikke er, kan du blive det her, hvis du er kvik. Du skal i øvrigt medbringe din voucher for at få de herlige procenter.

Det er sådanne mailhoveder, du kan forvente at se, hvis du bliver First to know mand.

Du er i øvrigt en knag, hvis du vil anbefale dagens skrivelse – du kender med garanti andre, der vil blive glade for de famøse femogtyve procent.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk