Home Living Det ultimative møbel til herreværelset – og et videointerview med NN.07

Det ultimative møbel til herreværelset – og et videointerview med NN.07

by Nicolai Klingenberg

Laster såsom alkohol og tobak vil jeg ikke prædike dårligt om – til gengæld vil jeg gerne talt godt om dagens limiterede nyhed. Husker du det limiterede ur fra NN.07 og Sjöö Sandström? Godt (hvis ikke kan du genopleve det her). Det er nemlig NN-07, der er på spil igen, og selvom koblingen mellem deres partner, måske er knapt så oplagt som første, så skal du på ingen måde snydes for historien. Jeg har desuden lavet et interessant videointerview med en af stifterne af NN.07, som du også kan opleve i dagens indlæg.

Smukt? Så bare vent til du ser detaljerne...

Jeg lagde ud med at nævne noget med rygning og alkohol, og hvis du er tilhænger af disse sager – med måde og ej for tit – så har du nu mulighed for at erhverve dig et stykke møbelkunst af allerfineste karakter. Og når jeg skriver du, så mener jeg ikke “I” – der er nemlig kun fremstillet et eksemplar.

Smukke samlinger og 100 % fri for laminat er jeg ganke sikker på.

Med det ene øre hørte jeg, at der er tale om et svendestykke fra en ansat på Københavns Møbelsnedkeri, og hvis ikke vedkommende har bestået med dette møblement, ved jeg ikke, hvad der skal til. Der er tale om en nyfortolkning af et gammeldags tobaksskab, som også har jalousilåge – bag denne glidende front, kan du opbevare de ædlere dråber, som ikke kræver vinkøleskab. Det være sig – mig bekendt – cognac, grappa og lignende.

Hvis det ikke er gennemført, så ved jeg ikke, hvad det er.

Som om det ikke var nok, så er hele skabet “automatisk” – lidt ligesom et ur. Når du åbner fronten, følger skufferne med op og det samme gør humidoren, hvor dine cigarer ligger og hviler sig under rette forhold.

Prøv at samle den her selv...

Er møblet kosteligt? Egentlig ja. Det koster 60.000 danske kroner – til gengæld kan ejeren så kalde sig indehaver af et unikum, som oven i købet er et svendestykke.

Humidor hygge.

Materialerne? Udvendigt er der anvendt røget eg og indvendigt er der tale om olieret eg. Benene på det smukke møbel kan desuden tages af, hvis du vil væghænge kabinettet. Jeg vil æde min gamle hat på, at det vil pynte mere end en fladfjerner, hvilket bringer mig frem til følgende spørgsmål:

Kan afmonteres og væghænges.

Møblet er ligeledes en del af NN.07’s limited koncept, som du kan få uddybet i dagens videointerview med Ulrik Pedersen, der er en af stifterne fra NN.07. Vi lægger ud med lidt tanker bag uret.

Jeg beklager at ikke alle dele af interviewet var i knivskarp fokus. Til gengæld har tøjhuset så godt som netop lanceret deres egen NN07 webshop, som du finder her.

Slutteligt: Hvis du måtte vælge et TV til 60.000 kroner eller møblet fra dagens indlæg, hvad ville du så vælge? Personligt ville jeg vælge møblet.

 

You may also like

9 comments

Kasper P 26. december 2011 - 23:33

Føj for søren hvor ser det godt ud…ærgerligt man ikke lige nåede at få den på jule-ønskeseddlen.. 😉

Reply
Mads Windeballe 27. december 2011 - 00:45

Ikke lige min stil 🙂

Reply
Steffen 27. december 2011 - 08:55

Fantastisk stykke møbelkunst, MEN synes det er en skam, at ham/hende der har brugt tid, sved og tårer, ikke bliver nævnt, må også sige, at jeg synes det er lidt synd, at det ikke bliver markedsført som København Møbelsnedkeri og ikke et “tilfældigt” tøj firma, da jeg er ved, at være godt træt af collabs.

Reply
Anonym 27. december 2011 - 09:55

Jeg er netop på sagen, Steffen! 🙂 Vender forhåbentlig tilbage med et navn. Og med hensyn til samarbejdsprojekter, så kommer der snarligt et mere… Altså her på My-Pleasure – dog ikke med møbler… 😉

Reply
Steffen 27. december 2011 - 16:32

Det lyder godt, ham/hende der har bygget det møbel fortjener alt den kredit han/hun kan få.

Du ved hvad jeg laver til dagligt, så du kan næsten selv gætte hvad jeg vil vælge 😉

Reply
Anonym 30. december 2011 - 10:06

Og navnet er Lasse Rasmussen! 🙂 Anerkendelse herfra til Lasse.

Reply
Anonym 27. december 2011 - 09:55

Jeg er netop på sagen, Steffen! 🙂 Vender forhåbentlig tilbage med et navn. Og med hensyn til samarbejdsprojekter, så kommer der snarligt et mere… Altså her på My-Pleasure – dog ikke med møbler… 😉

Reply
Frk. Lilla 27. december 2011 - 10:31

For Søren da også, hvor er det lækkert håndværk! Kan godt sige at det herhjemme ville være det smukke møbel frem endnu et TV 😉 det ser bestemt ud til at kunne øge livskvaliteten i betydelig højere grad end alt det bras de fylder kukkassen med!

Reply
Anonym 29. december 2011 - 13:00

Godt valg! 🙂

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk