Home Living Det ultimative møbel til herreværelset – og et videointerview med NN.07

Det ultimative møbel til herreværelset – og et videointerview med NN.07

written by Nicolai Klingenberg 27. december 2011
Pin It

Laster såsom alkohol og tobak vil jeg ikke prædike dårligt om – til gengæld vil jeg gerne talt godt om dagens limiterede nyhed. Husker du det limiterede ur fra NN.07 og Sjöö Sandström? Godt (hvis ikke kan du genopleve det her). Det er nemlig NN-07, der er på spil igen, og selvom koblingen mellem deres partner, måske er knapt så oplagt som første, så skal du på ingen måde snydes for historien. Jeg har desuden lavet et interessant videointerview med en af stifterne af NN.07, som du også kan opleve i dagens indlæg.

Smukt? Så bare vent til du ser detaljerne...

Jeg lagde ud med at nævne noget med rygning og alkohol, og hvis du er tilhænger af disse sager – med måde og ej for tit – så har du nu mulighed for at erhverve dig et stykke møbelkunst af allerfineste karakter. Og når jeg skriver du, så mener jeg ikke “I” – der er nemlig kun fremstillet et eksemplar.

Smukke samlinger og 100 % fri for laminat er jeg ganke sikker på.

Med det ene øre hørte jeg, at der er tale om et svendestykke fra en ansat på Københavns Møbelsnedkeri, og hvis ikke vedkommende har bestået med dette møblement, ved jeg ikke, hvad der skal til. Der er tale om en nyfortolkning af et gammeldags tobaksskab, som også har jalousilåge – bag denne glidende front, kan du opbevare de ædlere dråber, som ikke kræver vinkøleskab. Det være sig – mig bekendt – cognac, grappa og lignende.

Hvis det ikke er gennemført, så ved jeg ikke, hvad det er.

Som om det ikke var nok, så er hele skabet “automatisk” – lidt ligesom et ur. Når du åbner fronten, følger skufferne med op og det samme gør humidoren, hvor dine cigarer ligger og hviler sig under rette forhold.

Prøv at samle den her selv...

Er møblet kosteligt? Egentlig ja. Det koster 60.000 danske kroner – til gengæld kan ejeren så kalde sig indehaver af et unikum, som oven i købet er et svendestykke.

Humidor hygge.

Materialerne? Udvendigt er der anvendt røget eg og indvendigt er der tale om olieret eg. Benene på det smukke møbel kan desuden tages af, hvis du vil væghænge kabinettet. Jeg vil æde min gamle hat på, at det vil pynte mere end en fladfjerner, hvilket bringer mig frem til følgende spørgsmål:

Kan afmonteres og væghænges.

Møblet er ligeledes en del af NN.07’s limited koncept, som du kan få uddybet i dagens videointerview med Ulrik Pedersen, der er en af stifterne fra NN.07. Vi lægger ud med lidt tanker bag uret.

Jeg beklager at ikke alle dele af interviewet var i knivskarp fokus. Til gengæld har tøjhuset så godt som netop lanceret deres egen NN07 webshop, som du finder her.

Slutteligt: Hvis du måtte vælge et TV til 60.000 kroner eller møblet fra dagens indlæg, hvad ville du så vælge? Personligt ville jeg vælge møblet.

 

Pin It

You may also like