Home Bobler Laurent-Perrier konkurrence – navngiv manden, og vind limiteret Champagneboks

Laurent-Perrier konkurrence – navngiv manden, og vind limiteret Champagneboks

written by Nicolai Klingenberg 6. januar 2012
Pin It

Januar. Det smager ikke så festligt – vi har ingen helligdage, og vejrguderne er som oftest tilbageholdende med lune temperaturer og sollys ad libitum. Som modspil hertil har du nu mulighed for at vinde en af de limiterede Laurent-Perrier rosé bokse med en herlig flaske Cuvée Rosé og fire glas. En sådan præmie skulle nok kunne sprede lidt fiktivt solskin.

Var det noget? Så er det nu, du skal være opfindsom.

Jeg har investeret i en stand-in i form af en dukkelignende mand, som fra tid til anden kan agere stand-in, når der skal vises ekvipering eller lignende. Kald det bare en lille gimmick. Men sådan en stand-in, skal have et navn, og det er her, du kommer i spil.

Torso, mannequin og påklædningdukke lyder kedeligt - og det kan du være med til at lave om på.

Der er frit slag på alle navne, titler og så fremdeles. Og du kan komme med mere end et bud. Det foregår primært i My-Pleasures Facebookgruppe her, men er du ikke på Facebook, kan du smide dine bud i kommentarfeltet herunder.

Således ser den limiterede boks ud.

Konkurrencen løber til og med søndag den 5. februar, hvorefter jeg finder en vinder. Er der flere bud med samme navn, trækkes der lod blandt disse. Og nej – du kan ikke bare kopiere alle andres bud.

En særdeles let ekvipering.

Jeg ser frem til gode bud! God vind.

Pin It

You may also like