Home Rejser W Retreat Koh Samui – tjek ind på 5 stjernet luksushotel

W Retreat Koh Samui – tjek ind på 5 stjernet luksushotel

written by Nicolai Klingenberg 9. februar 2012
Pin It

Det er få dage siden, jeg landede i Danmark efter en ferie, der ikke blot var tiltrængt, men også fantastisk. Du ved sådan en ferie, hvor det hele spiller – musikken, omgivelserne, selskabet og den generelle atmosfære. Og vejret så klart. Sidst på ferien tjekkede jeg ind på luksushotellet W Retreat, og i dag får du en kvik videorundvisning på det herlige hotel, der trækker fem stjerner. Og brede smil hos undertegnede.

En tidlig morgen ved receptionen... Denne pool har nedsænket loungeområde, som flugter med havet i horisonten.

Den største feriekliché af dem alle blev i øvrigt til en realitet – dagene flød ud i hinanden, og der blev blæst på, om det var mandag eller torsdag, og om klokken var dit eller dat. Helt ned i gear, en lur med god samvittighed og dasen i timevis med god samvittighed. Jeg håber i øvrigt, at dagens indlæg vil sprede lidt lune i en kold tid og inspirere til en rejse.

Villaen i dagslys.

Inden jeg opfordrer dig til at trykke play, så kan jeg afsløre, at der kommer flere fotos og billeder fra hotellet inden for kort tid. Forvent “område fotos”, restaurantbesøg og almen info.

Aftenerne bød på helt særlig lys og var lune i enhver forstand.

Skumringstid.

Og det afsluttende check-ind foto – flere beskrivelser og fotos følger som sagt.

Svært afslappet påklædning med korte ærmer og kasket. Ferieekvipering til 30 grader.

Svenske Select Travel, der også hjælper rejselystne danskere til herlige oplevelser, hjalp til med at skaffe plads – og hvis du vil se flere mulige opholdsmatrikler fra hele verden, kan du besøge Select Travel her.

Afslutningsvis hører jeg meget gerne om dine foretrukne hoteller – uanset land, by og pris. Smid en kommentar i feltet herunder.

Pin It

You may also like