Home Ure To minutters watch spotting på BaselWorld 2012

To minutters watch spotting på BaselWorld 2012

written by Nicolai Klingenberg 20. marts 2012
Pin It

Inden jeg for alvor kaster mig over længere indlæg om et og andet fra den nyligt besøgte BaselWorld messe, så skal du ikke snydes for et klip, jeg har bikset sammen. Forvent nyheder fra blandt andet Zenith, et live-gensyn med Rolex Sky-Dweller, ældre Longines modeller, et nyt Patek Philippe, men også en topfræk Tudor – og lidt stemning fra den største af hallerne. Tilsat funky musik i øvrigt!

Klar til rundvisning og et par urnyheder? Kom med indenfor til BaselWorld 2012!

Tusindvis af nyheder og gæster vendte snuden mod BaselWorld, og hvis du ikke har været på messen – der i øvrigt er åben for alle mod betaling – kan du få et kort indblik i, hvad det hele handler om i denne video. Der er selvsagt meget mere at komme efter, men videoen giver et lille billede af, hvad der foregår. Tryk på trekanten, og tag med til BaselWorld.


En blandt flere favoritter, som jeg vender tilbage til, er nedenstående ur fra Zenith.

Denne Zenith vender jeg tilbage til. Ganske enkelt en smuk chronograph med referencer til tidligere tider. Et enkelt blandt flere spottede favoritter...

Tak for opmærksomheden.

Pin It

You may also like