Home Ure To minutters watch spotting på BaselWorld 2012

To minutters watch spotting på BaselWorld 2012

by Nicolai Klingenberg

Inden jeg for alvor kaster mig over længere indlæg om et og andet fra den nyligt besøgte BaselWorld messe, så skal du ikke snydes for et klip, jeg har bikset sammen. Forvent nyheder fra blandt andet Zenith, et live-gensyn med Rolex Sky-Dweller, ældre Longines modeller, et nyt Patek Philippe, men også en topfræk Tudor – og lidt stemning fra den største af hallerne. Tilsat funky musik i øvrigt!

Klar til rundvisning og et par urnyheder? Kom med indenfor til BaselWorld 2012!

Tusindvis af nyheder og gæster vendte snuden mod BaselWorld, og hvis du ikke har været på messen – der i øvrigt er åben for alle mod betaling – kan du få et kort indblik i, hvad det hele handler om i denne video. Der er selvsagt meget mere at komme efter, men videoen giver et lille billede af, hvad der foregår. Tryk på trekanten, og tag med til BaselWorld.


En blandt flere favoritter, som jeg vender tilbage til, er nedenstående ur fra Zenith.

Denne Zenith vender jeg tilbage til. Ganske enkelt en smuk chronograph med referencer til tidligere tider. Et enkelt blandt flere spottede favoritter...

Tak for opmærksomheden.

You may also like

1 comment

Faurschou 26. marts 2012 - 05:46

Zenith har længe stået på min drømmeliste med ure dog vil jeg nok gå efter en anden model i deres sortiment, da jeg synes ret godt om deres Chronomaster (ref. 18.2080.4021/01.C494).

Historien, værket og funktionerne er helt i top i det ur fra Zenith.

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk