Home Grej & grooming MATbag RAM – bærbar luksus til din bærbare

MATbag RAM – bærbar luksus til din bærbare

written by Nicolai Klingenberg 28. januar 2013
Pin It

Konkurrencerytteriet vil ingen ende tage. Og voila – hermed endnu en konkurrence, mens vi venter på afgørelsen af den sidste. Det handler om et avanceret sleeve, der passer til MacBooks – avanceret fordi der er plads til (lidt) mere end blot en datamat. Og jeg er ganske sikker på, at der også er plads til andre producenter.

Jeps. Det er konkurrencetid igen. Og denne gang noget større end en kortholder.

Jeps. Det er konkurrencetid igen. Og denne gang noget større end en kortholder.

Udvalget er intet mindre end enormt, når man lurer på mulighederne for at mokke datamaten i et futteral eller en taske, når man skal udenbys. Eller blot hjemmefra. Men det er ganske få, der har vundet min begejstring.

Da MATbag RAM dukkede op på min skærm, var interessen dog bragt til live. Biksen bag kreationerne er dansk, og der arbejdes med genbrugslæder (vist nok blandt andet fra bilsæder) og naturuld. Naturuld? Yes. Det vil sige uld, der ikke er blevet farvet.

Og lidt på skrå.

Og lidt på skrå.

Bagsiden er udført i det førnævnte læder – dermed er sagen mindre udsat for slid. Og skulle du arbejde på farten kan du ligeledes bruge bagsiden som underlag. Og så følger der i øvrigt en skulderrem med sagen, som du nemt kan tage af. Men behold den på, hvis du er på cykel eller et andet tohjulet transportmiddel.

Læderbagsiden...

Læderbagsiden…

Nå – vi flipper lige fronten op. Den holdes i øvrigt lukket med små magneter, og indvendigt har man kreeret en række små, integrerede rum i ulden. Her kan du mokke de et par nødvendige genstande med dig. Der findes plads til din telefon, betalings- og eller visitkort, samt et større rum til strømkilder. Du kan se flere af firmaet kreationer her <–

Flad, men stadig rummelig.

Flad, men stadig rummelig.

Du kan vinde en MATbag, og det er ganske simpelt. Du skal have fat i et kamera og skyde et foto af det, du vil have med i “tasken”.  Det er folkene bag, der vælger vinderen. Og du kan deltage fra i dag og til og med søndag den 3. februar.

Send dit foto til nk@my-pleasure.dk – så er du med.

Tosset med tingeltangel a la ovenstående? Besøg kategorien Kluns, grej og grooming her <–

 

Pin It

You may also like