Home EkviperingGrej & grooming MATbag RAM – bærbar luksus til din bærbare

MATbag RAM – bærbar luksus til din bærbare

by Nicolai Klingenberg

Konkurrencerytteriet vil ingen ende tage. Og voila – hermed endnu en konkurrence, mens vi venter på afgørelsen af den sidste. Det handler om et avanceret sleeve, der passer til MacBooks – avanceret fordi der er plads til (lidt) mere end blot en datamat. Og jeg er ganske sikker på, at der også er plads til andre producenter.

Jeps. Det er konkurrencetid igen. Og denne gang noget større end en kortholder.

Jeps. Det er konkurrencetid igen. Og denne gang noget større end en kortholder.

Udvalget er intet mindre end enormt, når man lurer på mulighederne for at mokke datamaten i et futteral eller en taske, når man skal udenbys. Eller blot hjemmefra. Men det er ganske få, der har vundet min begejstring.

Da MATbag RAM dukkede op på min skærm, var interessen dog bragt til live. Biksen bag kreationerne er dansk, og der arbejdes med genbrugslæder (vist nok blandt andet fra bilsæder) og naturuld. Naturuld? Yes. Det vil sige uld, der ikke er blevet farvet.

Og lidt på skrå.

Og lidt på skrå.

Bagsiden er udført i det førnævnte læder – dermed er sagen mindre udsat for slid. Og skulle du arbejde på farten kan du ligeledes bruge bagsiden som underlag. Og så følger der i øvrigt en skulderrem med sagen, som du nemt kan tage af. Men behold den på, hvis du er på cykel eller et andet tohjulet transportmiddel.

Læderbagsiden...

Læderbagsiden…

Nå – vi flipper lige fronten op. Den holdes i øvrigt lukket med små magneter, og indvendigt har man kreeret en række små, integrerede rum i ulden. Her kan du mokke de et par nødvendige genstande med dig. Der findes plads til din telefon, betalings- og eller visitkort, samt et større rum til strømkilder. Du kan se flere af firmaet kreationer her <–

Flad, men stadig rummelig.

Flad, men stadig rummelig.

Du kan vinde en MATbag, og det er ganske simpelt. Du skal have fat i et kamera og skyde et foto af det, du vil have med i “tasken”.  Det er folkene bag, der vælger vinderen. Og du kan deltage fra i dag og til og med søndag den 3. februar.

Send dit foto til nk@my-pleasure.dk – så er du med.

Tosset med tingeltangel a la ovenstående? Besøg kategorien Kluns, grej og grooming her <–

 

You may also like

12 comments

Jens Hørup 29. januar 2013 - 05:04

Ligner lidt en kopi af mine favoritter fra engelske Hard Graft: http://www.hardgraft.com/#/category/13macbookproair

Reply
nicolaiklingenberg 29. januar 2013 - 19:18

Den har jeg også set faktisk… 🙂 Og den er også nydelig.

Reply
Andrej Waltenburg 31. januar 2013 - 22:51

Enig! Undertegnede er også stor fan af Hard Graft og genkender stilen med uld/læder kombinationen. HG er i øvrigt østrisk/engelsk, derfor den lille tag med de østrigske nationalfarver. Og ja, jeg har østrigske aner… ; 😉

Reply
nicolaiklingenberg 31. januar 2013 - 22:53

Ha ha! Bryder mig godt om begge. Så er det sagt. 🙂

Reply
Lisa Mandrup Hansen 29. januar 2013 - 09:26

Jeg tænker jeg vil bruge den på arbejde, og så have alle mine sager deri når jeg skal på hjemmebesøg. Hvem ved, måske jeg er heldig at få en IPad på et tidspunkt til at have med på besøg også, så den kunne der også smilt være plads til 😉

Reply
Karin Christensen 29. januar 2013 - 11:42

Super lækker er den

Reply
Lasse Urth 29. januar 2013 - 17:09

Hvor kan den købes?

Reply
nicolaiklingenberg 29. januar 2013 - 19:19

Det står længere oppe i artiklen, men her: http://www.linddna.com/

Reply
Lene Haumann Jensen 29. januar 2013 - 19:17

WAUW 🙂 Sikke en super lækker sag 🙂 Den vil min PC meget gerne forkæles med 🙂

Reply
Nikolai 29. januar 2013 - 19:19

lindDNA.com

Reply
Joy 29. januar 2013 - 23:12

Yay, den er super flot. Billede er sendt afsted….Jeg er med 🙂

Reply
Carstem 25. februar 2013 - 13:54

Hvornår kan vi se vinderen ?

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk