Home Bobler Velkommen til 2013 – vind en flaske magnum Laurent-Perrier

Velkommen til 2013 – vind en flaske magnum Laurent-Perrier

written by Nicolai Klingenberg 1. januar 2013
Pin It

Klokken har netop passeret midnat. Festen er forhåbentlig godt i gang, og uret viser i skrivende kliché stund 13.25. 2012 er ved at rinde ud, og vi skal fejre et nyt år med en fotokonkurrence med relation til netop nytår, champagne og festligheder. Send dit nytårsrelaterede foto – eller maks tre – til nk@my-pleasure.dk – der er en flaske Laurent-Perrier Brut Magnum på højkant.

For præcis 365 dage siden, så det således ud... Nu er det din tur.

For præcis 365 dage siden, så det således ud… Nu er det din tur.

Og læser du først disse ord, når kalenderen viser 1. januar 2013, så bare tag det med ro. Du kan stadig nå at være med. Kig dit kamera igennem fra festen i går – eller din mobile telefon. Ligger der et godt skud fra årets sidste aften eller fra det nye års første timer? Godt. Del det – der er som sagt 1,5 liter champagne på højkant, og selvom lysten til mousserende vin nemt kan overgås af lysten til en Treo, så fat mod – der er bedre aldringspotentiale i en magnum.

Den kan blive din

Den kan blive din…

Summa summarum
*
Send et – eller op til tre – nytårsrelateret foto til nk@my-pleasure.dk
*
Der er en flaske Laurent-Perrier Brut Magnum i præmiepuljen
*
Du kan deltage til og med søndag den 13. januar 2013
*

Der står 2013

Der står 2013

RIGTIG GODT NYTÅR!

Pin It

You may also like