Home PindemadderBobler Kom med til fest den 9. august – kvit og frit

Kom med til fest den 9. august – kvit og frit

by Nicolai Klingenberg

Modeugen er om hjørnet. Det kan vi ikke løbe fra. Selvom jeg nok ikke er at finde på første parket til diverse forsinkede shows, så skal vi da stadig lave noget. Og det gør vi. Du er hermed inviteret. Det er i øvrigt gratis, der er gratis drikkevarer, transport til en rooftop-fest – og en efterfest med VIP-islæt. Det sker fredag den 9. august, og vi begynder i en herlig forretning…

Velkommen til Axel! Adressen er Gammel Mønt 1

Velkommen til Axel! Adressen er Gammel Mønt 1

Det er Axel, accesorie-eksperterne fra John Henric og Zen, som i samarbejde med My-Pleasure.dk byder til gilde, rooftop-fest på STAY og efterfest på Zen. Der er gratis entre til hele aftenens program, og hos Axel serverer vi kolde Kronenbourg 1664, mens der er fri bar på STAY. Hos Axel er vi primært mænd, mens der er begge køn på STAY og ZEN.

John Henric fellow på officiel flyer.

John Henric fellow på officiel flyer.

Foreløbigt program? Så gerne!
19.00: Ankomst til Axel på Gammel Mønt 1 i midten af København
*
19.15:  Kort velkomst, en skål eller to med ligesindede, lidt fortællinger om det gode liv, Axel og måske My Pleasure.
*
20.45: Information om STAY rooftop party
*
21.00: Afgang til STAY i ZEN party bus. Klippe- eller rejsekort er ej nødvendigt…
*
21.00’ish til 23.00’ish: Rooftop party at STAY
*
23.30: ZEN vip kalas.

På STAY og på ZEN, vil du kunne opleve flere brands. Det bliver altså ikke bare være en fest under modeugen, men en modefest. Det betyder dog ikke, at du skal møde op i sort fra top til tå og vende øjne af alt. Tværtimod. Spring i noget sommerligt, find det brede smil og det smalle slips frem eller en butterfly. Så sørger vi for resten.

Og et logo, du bør huske.

Og et logo, du bør huske.

Der bliver budt på gratis drikkevarer hos både Axel og på STAY.

Velkommen til STAY. (C) Adam Mork

Velkommen til STAY.
(C) Adam Mork

Jeg vil virkelig gerne med. Hvad skal jeg gøre?
Du skal sende en mail til cph@axel.dk med dit og op til to af dine venners navne. Vi har plads til 50 gæster, og det er først-til-mølle princippet, der gælder. Husk venligst, at tilmeldingen er bindende.

Du er virkelig flink, hvis du deler indlægget her. Tryk på de dertilhørende knapper, og så er der fuldt hus og bus, hurtigere end du kan binde din egen butterfly.

 

 

You may also like

1 comment

Mikkel 29. juli 2013 - 21:36

Stærkt! Jeg hopper i fest-trussen!

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk