Home Living Boligcious Lookbook – et gratis boligmagsin har set dagens lys

Boligcious Lookbook – et gratis boligmagsin har set dagens lys

written by Nicolai Klingenberg 14. oktober 2013
Pin It

Da jeg havde fornøjelsen af at tale til et iværksætterarrangement, var jeg i godt selskab. Blandt andet med Malene Marie Møller. Hun er også skrivende. Og svært begejstret for det. Så langt, så godt. I sidste hun holdt hun et arrangement, som jeg desværre ikke kunne deltage i – men nyheden skal alligevel deles. Sammen med Sisse Langfelt, har de nemlig skabt et gratis boligmagasin; Boliglicious Lookbook. Og jeg har sørme også bidraget med et par ord…

Ny lænestol? I så fald kan du sætte dig ned med din datamat i skødet og læse løs.

Ny lænestol? I så fald kan du sætte dig ned med din datamat i skødet og læse løs.

Som det står skrevet i lederen, så findes der talrige magasiner om boliger. Der er de internationale og de danske. Alligevel var de to kvinder overbeviste om, at der var plads til noget mere. Og de har ret. Laver man noget godt – og brænder man for sagen – er det blot at kaste sig ud i sine projekter og drømme.

Kobber-lir

Kobber-lir

Selvom det er to kvinder, der står bag, kan du nemt læse med som mand. Dels fordi et pænt hjem velsagtens fænger begge køns interesse, men også fordi der – efter min overbevisning – er tale om et medie til begge køn. Du vil dog nok finde en lille overvægt af stof med eller om kvinder i magasinet, men læs du bare med.

sdfds

Hjemme hos et par danskere

Du får 96 sider, som du kvit og frit kan bladre i. Online. Du kan se på nye køkkener, blive inspireret af andres hjem, finde ting til væggen eller blive inspireret af et designportræt.

Tid til et nyt køkken?

Tid til et nyt køkken?

Der er begået et aldeles fint stykke arbejde, og jeg ønsker projektet rigtig god vind. Og noget tyder på, at jeg skal til tasterne for magasinet igen. Mere om det en anden dag.

På gensyn.

På gensyn.

Læs Boligcious Lookbook her

Følg My Pleasure på Facebook her

Pin It

You may also like