Home Ure Linde Werdelin Oktopus Moon Tattoo – guld til håndleddet

Linde Werdelin Oktopus Moon Tattoo – guld til håndleddet

by Nicolai Klingenberg

Den danske duo Morten Linde og Jørn Werdelin har gjort det igen. Sammen med deres “team” har et nyt ur set dagens lys – og sandsynligvis også livet under havoverfladen. Den nye model hedder Linde Werdelin Oktopus Moon Tattoo, den er lavet i guld, og så er den limiteret.

Råt og maskulint - Linde Werdelin Oktopus Moon Tattoo

Råt og maskulint – Linde Werdelin Oktopus Moon Tattoo

Selve Oktopus serien blev introduceret på BaselWorld i 2012, og nu er vi så kommet til Oktopus Moon Tattoo. Ur-kassen er lavet af 18 karat rødguld, som efterfølgende er graveret med en blæksprutte – or an Oktopus if you’re speaking English.

Kassen er ydermere monteret med en sort, keramisk lynette, som beskytter urkassen og det forholdsvis bløde materiale. Uret tåler i øvrigt at blive nedbragt til 300 meter. Jeg har fulgt Linde Werdelin i flere år, og jeg har da også et af deres første ure, som jeg jævnligt høster ros for, når det bæres om håndleddet. Fascinationen for brandet og gutterne er en ting, men det er virkelig en fornøjelse at se, hvordan Linde Werdelin har udviklet sig – se blot det detaljerede skud af nyheden herunder.

Og på højkant

Og på højkant

Skiven har fået en opgradering – månefasen følger selvsagt månens rigtige cyklus, og netop månedens cyklus er rar at kende, når man kaster sig ud i natdykning. Den øvre del af skiven er i øvrigt skeletteret, så du får en mere kompleks og detaljeret visuel oplevelse.

Månefase og

Månefase – og LW logo i bunden af skiven. Det ser absolut nydeligt ud

Uret er limiteret til 59 eksemplarer – 59 er i øvrigt det samlede antal dage af to månecykluser (2×29,5 dage), og urets dimensioner passer selvsagt til Linde Werdelins instrumenter, så du kan dykke eller stå på ski med vigtige informationer ovenpå dit ur.

Prisen er tung – og det er guld jo sådan set også. Der skal bladres omtrent 256.000 kroner (plus moms) af for et af de limiterede ure. Til gengæld får du også et in-house udviklet månefase komplikation.

Det er nu smukt håndværk

Det er nu smukt håndværk

 

Følg My Pleasure på Facebook her

 

 

You may also like

1 comment

Steffen 16. november 2013 - 16:59

Af uransaglige årsager, kan jeg ikke modstå månefaser med ansigt.

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.