Home PindemadderBobler Fotos fra champagne- og kødkalas på Restaurant Kjøbenhavn

Fotos fra champagne- og kødkalas på Restaurant Kjøbenhavn

by Nicolai Klingenberg

For omtrent 24 timer siden var tataren ved at være et veloverstået kapitel. Faktisk så godt, at jeg ikke fik fotograferet den suveræne tatar. Du har dog set den før, hvis du har læst lidt med på siden her, men hvad du ikke har set, er de andre fotos, der blev skudt. Dem kan du nyde herunder.

Restaurant Kjoebenhavn tatar og champagne-2

Restaurant Kjoebenhavn tatar og champagne-5

Restaurant Kjoebenhavn tatar og champagne-6

Restaurant Kjoebenhavn tatar og champagne-8

Restaurant Kjoebenhavn tatar og champagne-9

Restaurant Kjoebenhavn tatar og champagne-10

Restaurant Kjoebenhavn tatar og champagne-11

Restaurant Kjoebenhavn tatar og champagne-12

Restaurant Kjoebenhavn tatar og champagne-14

Restaurant Kjoebenhavn tatar og champagne-16

Restaurant Kjoebenhavn tatar og champagne-17

Restaurant Kjoebenhavn tatar og champagne-19

Restaurant Kjoebenhavn tatar og champagne-20

Restaurant Kjoebenhavn tatar og champagne-21

Restaurant Kjoebenhavn tatar og champagne-22

Restaurant Kjoebenhavn tatar og champagne-24

Restaurant Kjoebenhavn tatar og champagne-26

Restaurant Kjoebenhavn tatar og champagne-27

Restaurant Kjoebenhavn tatar og champagne-30

Restaurant Kjoebenhavn tatar og champagne-31

Restaurant Kjoebenhavn tatar og champagne-32

Restaurant Kjoebenhavn tatar og champagne-33

Stort tak til velkendte såvel som nye ansigter, der lagde vejen forbi. Der blev spist op, skålet talrige gange og udvekslet idéer og håndtryk på kryds og tværs.

Et mindst lige så stort tak til hele holdet på Restaurant Kjøbenhavn! At Aneka fik lov til at klæde højtalerne med nummeret Japanese Boy gjordet bestemt ikke ringere.

 

Følg med på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk