Home Pindemadder På onsdag skal min hustru (og jeg) have pølse

På onsdag skal min hustru (og jeg) have pølse

by Nicolai Klingenberg

Af og til skal man prøve noget nyt – også i forholdet. Og på onsdag skal vi have udefrakommende pølse. Grillpølse endda. Og oven i købet fra Öxneholm. Det er et sted i Roskilde, som har årtier på bagen i forhold til kød og salg af selv samme – endda med fokus på bæredygtighed og en generel kærlighed til kød.

Men hov – ret skal være ret. Det er MASH, der stukket til Öxenholm for at få svesken på disken og pølsen i hus, som du kan handle hos din nærmeste MASH restaurant. Du kan handle en pakke med seks pølser for 95 kroner, og da MASH er et bøfhus, Öxneholm valgt udelukkende at bruge oksekød (82 procent), som er tilsat ramsløg og en smule chili.

Du kan forvente en ekstrem saftig pølse (i øvrigt i lammetarm), som er blevet til på baggrund af heftig research, smagstests og eksperimenterende grillerier. Jeg fristes til at pakke nyheden ind i et let grill-slogan a la “Grill den, hvor du du vil, og hvornår du vil”, da jeg ikke ved, om du har adgang til have, terrasse, grill, altan, skov eller strand, men jeg er sikker på, du forstår.

Så er der pølser…

Det bedste pølse-på-grill-tip i følge MASH lyder således:
Læg pølserne på en ikke al for varm grill. Der må ikke være flammer, da det hurtigt vil branke pølserne. Det bedste grillresultat får du, hvis du griller MASH pølserne i 5 – 6 minutter. Vend pølserne jævnligt under hele grillningen, f.eks. hver 30-60 sekunder og forlad ikke grillen. Lad pølserne hvile ca. 1 minut før serveringen. Velbekomme!

Du kan læse mere om Öxneholm her, og du finder din nærmeste MASH-pølsepusher her

Skal du have en mere pølse, så se denne her skrivelse

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk