Home Pindemadder Marchal To Go – landets mest dekadente pick-up

Marchal To Go – landets mest dekadente pick-up

by Nicolai Klingenberg

Jeg skal love for, at det er længe siden, jeg har været ude at spise. Alt for længe. Og det lader ikke til, at det bliver i morgen, det går løs. Men snart håber jeg. Men har du lagt mærke til, at flere og flere restauranter har sadlet om for en stund, og dermed tilbyder mad ud af huset? Det er alle tiders. I dag skal det handle om Marchal To Go. Luksuriøs Take Away om du vil.

Marchal To Go
Marchal To Go

Omend det ikke er nyligt, så har jeg spist på Marchal, som har til huse på Hotel d’Angleterre midt på Kongens Nytorv. Andreas Bagh styrer potter og pander, og de gange, jeg har været der, sad det hele lige i skabet.

Konceptet? Du bestiller maden online og henter den i hotellets reception mellem klokken 17 og 20, og som Hotel d’Angleterre siger:

“Vi tager i mod Dem med glæde, varme og to meters afstand”.  

Men hvad kan man få? Jo ser du; jeg faldt blandt andet – over disse fristelser:

STENBIDERROGN MED BOGHVEDEBLINIS,RAMSLØGSCREMEFRAICHE OG RØDLØG:190 DKK

MARCHAL TATAR, RØRT A LA MINUTEMED SPRØDE KARTOFFELCHIPS:190 DKK

COQ AU VIN MED TØRSALTET BACON, SYLTEDE PERLELØGOG MARCHALS POMMES PURÉ: 185 DKK

ÆBLEKAGE MED MANDLER, VARME KRYDDERIER OG VANILJECREMEFRAICHE: 85 DKK

Det er i øvrigt også muligt at handle en flaske “husets” champagne – gør endelig det. Hvilken? En omgang Pol Roger Brut til 650 kroner. Men efter sigende kan det svare sig at kvik på bestillingsknappen. Se blot herunder…

marchal to go
Udsolgt af salg ud af huset

Du kan bestille maden her

Skal du lige have et interview med Andreas Bagh fra dengang, hvor han lige var blevet hyret til Marchal? Værsgo.

Og slutteligt vil jeg gerne udtrykke min sympati for de restauranter, der har været nødsaget til at dreje nøglen om. Jeg ønsker jer god vind fremover.

MY PLEASURE GOES FACEBOOK HER

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk