Jeg skal love for, at det er længe siden, jeg har været ude at spise. Alt for længe. Og det lader ikke til, at det bliver i morgen, det går løs. Men snart håber jeg. Men har du lagt mærke til, at flere og flere restauranter har sadlet om for en stund, og dermed tilbyder mad ud af huset? Det er alle tiders. I dag skal det handle om Marchal To Go. Luksuriøs Take Away om du vil.

Omend det ikke er nyligt, så har jeg spist på Marchal, som har til huse på Hotel d’Angleterre midt på Kongens Nytorv. Andreas Bagh styrer potter og pander, og de gange, jeg har været der, sad det hele lige i skabet.
Konceptet? Du bestiller maden online og henter den i hotellets reception mellem klokken 17 og 20, og som Hotel d’Angleterre siger:
“Vi tager i mod Dem med glæde, varme og to meters afstand”.
Men hvad kan man få? Jo ser du; jeg faldt – blandt andet – over disse fristelser:
STENBIDERROGN MED BOGHVEDEBLINIS,RAMSLØGSCREMEFRAICHE OG RØDLØG:190 DKK
MARCHAL TATAR, RØRT A LA MINUTEMED SPRØDE KARTOFFELCHIPS:190 DKK
COQ AU VIN MED TØRSALTET BACON, SYLTEDE PERLELØGOG MARCHALS POMMES PURÉ: 185 DKK
ÆBLEKAGE MED MANDLER, VARME KRYDDERIER OG VANILJECREMEFRAICHE: 85 DKK
Det er i øvrigt også muligt at handle en flaske “husets” champagne – gør endelig det. Hvilken? En omgang Pol Roger Brut til 650 kroner. Men efter sigende kan det svare sig at kvik på bestillingsknappen. Se blot herunder…

Du kan bestille maden her
Skal du lige have et interview med Andreas Bagh fra dengang, hvor han lige var blevet hyret til Marchal? Værsgo.
Og slutteligt vil jeg gerne udtrykke min sympati for de restauranter, der har været nødsaget til at dreje nøglen om. Jeg ønsker jer god vind fremover.
MY PLEASURE GOES FACEBOOK HER