Home Pindemadder Gourmet hotdogs – næsten en tradition

Gourmet hotdogs – næsten en tradition

by Nicolai Klingenberg

Mindes du, at der for ganske kort tid siden var udsigt til pølse? I dag blev sagen indfriet, og jeg vil mene, at det var nogle af de bedste hotdogs, jeg har sat tænder og hænder i siden… sidste år. Lad mig blot opgradere spisen til betegnelsen gourmet hotdogs…

gourmet hotdogs
Voila – en gourmet hotdog anno 2020

Nå – det handler om nogle særlige danske pølser, som er resultatet af to konglomeraters sammenskudsgilde. Pøllerne er stadig mulige at købe, og du kan læse om det tiltag her.

Hos os blev oksekødspøllerne tilsat et forholdsvis jævnt pølsebrød, en delikat sød sennep, hjemmefriterede ristede løg, hjemmesyltet rødløg og ditto agurker, sød sennep fra Amerika, en øko-ketchup, chilimayonnaise (ej økologisk) og afklippet karse fra bakke. Resultatet? Jeg kalder det gourmet hotdogs.

gourmet hotdogs
Pølsen ovenfra…

Jeg mindes i øvrigt, at noget er en tradition, når man – som minimum – har praktiseret det pågældende tre gange. Nu er jeg oppe på to gange, så deraf brugen af ordet “næsten”. Næste år? Jeg tror, det bliver en realitet (at det er en tradition).

Ikke mere snak om pølser og gourmet hotdogs i denne omgang. Velbekomme!

Sidste års Gourmet hotdogs, kan du læse om her

FACEBOOK ER HER

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk