Home Pindemadder Gourmet hotdogs – næsten en tradition

Gourmet hotdogs – næsten en tradition

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Mindes du, at der for ganske kort tid siden var udsigt til pølse? I dag blev sagen indfriet, og jeg vil mene, at det var nogle af de bedste hotdogs, jeg har sat tænder og hænder i siden… sidste år. Lad mig blot opgradere spisen til betegnelsen gourmet hotdogs…

gourmet hotdogs
Voila – en gourmet hotdog anno 2020

Nå – det handler om nogle særlige danske pølser, som er resultatet af to konglomeraters sammenskudsgilde. Pøllerne er stadig mulige at købe, og du kan læse om det tiltag her.

Hos os blev oksekødspøllerne tilsat et forholdsvis jævnt pølsebrød, en delikat sød sennep, hjemmefriterede ristede løg, hjemmesyltet rødløg og ditto agurker, sød sennep fra Amerika, en øko-ketchup, chilimayonnaise (ej økologisk) og afklippet karse fra bakke. Resultatet? Jeg kalder det gourmet hotdogs.

gourmet hotdogs
Pølsen ovenfra…

Jeg mindes i øvrigt, at noget er en tradition, når man – som minimum – har praktiseret det pågældende tre gange. Nu er jeg oppe på to gange, så deraf brugen af ordet “næsten”. Næste år? Jeg tror, det bliver en realitet (at det er en tradition).

Ikke mere snak om pølser og gourmet hotdogs i denne omgang. Velbekomme!

Sidste års Gourmet hotdogs, kan du læse om her

FACEBOOK ER HER

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.