Mindes du, at der for ganske kort tid siden var udsigt til pølse? I dag blev sagen indfriet, og jeg vil mene, at det var nogle af de bedste hotdogs, jeg har sat tænder og hænder i siden… sidste år. Lad mig blot opgradere spisen til betegnelsen gourmet hotdogs…

Nå – det handler om nogle særlige danske pølser, som er resultatet af to konglomeraters sammenskudsgilde. Pøllerne er stadig mulige at købe, og du kan læse om det tiltag her.
Hos os blev oksekødspøllerne tilsat et forholdsvis jævnt pølsebrød, en delikat sød sennep, hjemmefriterede ristede løg, hjemmesyltet rødløg og ditto agurker, sød sennep fra Amerika, en øko-ketchup, chilimayonnaise (ej økologisk) og afklippet karse fra bakke. Resultatet? Jeg kalder det gourmet hotdogs.

Jeg mindes i øvrigt, at noget er en tradition, når man – som minimum – har praktiseret det pågældende tre gange. Nu er jeg oppe på to gange, så deraf brugen af ordet “næsten”. Næste år? Jeg tror, det bliver en realitet (at det er en tradition).
Ikke mere snak om pølser og gourmet hotdogs i denne omgang. Velbekomme!
Sidste års Gourmet hotdogs, kan du læse om her…
FACEBOOK ER HER