Home PindemadderBobler Curtain Club – Steffen Dalby fortæller om sit koncept udi mingling

Curtain Club – Steffen Dalby fortæller om sit koncept udi mingling

by Nicolai Klingenberg

Steffen Dalby er alle tiders. Han er venlig, jeg har moret mig med ham talrige gange, og engang endte et lille selskab, som blandt andet involverede os begge, på Lurblæseren. Det var dengang. I morgen er det fredag, og der løber Curtain Club af stablen. Du er inviteret. Og det handler om lidt sjusser og mingling, men det lader jeg Steffen fortælle mere om her.

Steffen – du er initiativtager til konceptet Curtain Club. Hvad i al verden er det?
– Det er ret basalt en fredagsbar. Man mødes med en masse kendte og såmænd også ukendte ansigter den sidste fredag i måneden til drinks, hyggelig mingling og “Hold da op, hvor er det længe siden, hvordan går det med dig?”-samtaler. Tanken er at levere en dato og et sted, hvor man mødes,  og så behøver man blot at aftale at dukke op der.

Da jeg rumsterede med fotoet her, dukkede der en indlejret tekst op, som lyder: JOURNEYS: COPENHAGEN - A Cocktail Wave Floods a City Built on Beer.  The Union Bar, the tree bartenders are always busy on a friday night mixing cocktails.

Da jeg rumsterede med fotoet her, dukkede der en indlejret tekst op, som lyder:
JOURNEYS: COPENHAGEN – A Cocktail Wave Floods a City Built on Beer.
The Union Bar, the tree bartenders are always busy on a friday night mixing cocktails.

Hvornår og hvordan kom du på idéen?
– Curtain Club udspringer af en fredagsbar, jeg arrangerede for ansatte på Copenhagen Marriott Hotel (min arbejdsplads på daværende tidspunkt), hvor mine kolleger og jeg mødtes, når vi havde brug for at komme ud og se noget andet end hotellet. Tanken har siden ligget i dvale nogle år, men blev taget op igen af min hustru Louise (i øvrigt også gammel Marriott ansat), da vi havde snakket om at lave noget netværk/mingling sammen, så vi kunne se alle dem, vi ikke nåede at se i hverdagen. Min gode ven Erik hoppede med, og Curtain Club var tilbage som et godt mødested for os og en masse gode mennesker – specielt fra service-, hotel-, restaurant- og barbranchen.
Navnet er i øvrigt tyv-stjålet fra Ritz-Carlton i Berlin, hvor jeg sad med Erik og brainstormede; her hedder baren netop Curtain Club – en svært hyggelig beværtning.

En kreation fra et tidligere event

En kreation fra et tidligere event

Hvad er formålet?
– Formålet var som udgangspunkt bare, at vi ‘værter’ fik set alle de mennesker, som dagligdagens jag ikke efterlod tid til at holde trit med. Efterhånden er en masse nye ansigter kommet til og flere og flere tager også gæster med, som vi ikke kender (endnu). Vi skifter location hver måned – mest for at opleve noget nyt en gang i mellem, men også lidt for at give gæsterne en varieret oplevelse af det bedste, København har at byde på.

Gardinklubbens "streamer"

Gardinklubbens “streamer”

Hvordan er det gået hidtil?
– Fantastisk. Vi har haft nogle skønne eftermiddage på nogle af byens bedste steder sammen med en sørens masse af vores venner, bekendte og ikke mindst nye bekendtskaber. Vi er som også nået dertil, hvor byens steder spørger, om vi ikke kommer forbi med vores gæster – noget vi ser som et solidt skulderklap og en cadeau til alle de mennesker, der hygger sig til vores arrangementer.

Mingling

Mingling

Og hvordan ser det ud med de næste arrangementer?
– Her på fredag – altså den 25. april – er vi tilbage på The Union i Store Strandstræde, hvor vi har været flere gange – det er absolut en af byens allerbedste barer og et af mine personlige stam-steder (vor Bryllups afterparty blev sågar afholdt her). Vi slutter nok aftenen af med at spise på barens søster-restaurant The Union Kitchen, på den anden side af gaden.

Logo tilhørende Union Bar. Den latinske sætning betyder noget i retning af: Lad os drikke -  vi skal (alligevel) dø. Det er jo sådan korrekt..

Logo tilhørende Union Bar. Den latinske sætning betyder noget i retning af: Lad os drikke – vi skal (alligevel) dø. Det er jo sådan korrekt..

Hvorledes ser du gerne, at Curtain Club udvikler sig?
– For min skyld behøver vi ikke den store udvikling. Synergien i gæsterne, der medbringer gæster, er helt grundlæggende nok til, at ‘konceptet’ naturligt følger med tiden og os som ‘værter’. Jeg er faktisk også begyndt at tilbyde Curtain Club som et godt alternativ til fredagsbaren ude i de små virksomheder, da vi kan tilbyde god stemning, ordentlige steder og gode rammer til de folk, som ikke selv har overskud til planlægningen.

Finesse

Finesse

Tre hurtige til Steffen:

Hvor og med hvem har du sidst nyt en mindeværdig drink?
– Åh, her må jeg simpelthen sige fredag den 11. april på Balthazar Champagne Bar med min hustru Louise, hvor vi fejrede hendes fødselsdag og senere tog ud og spiste en masse go’ Italiensk mad. Vi har for nyligt fået en lille knægt, og nu nyder man stunderne ude ekstra meget, indtil man ret hurtigt, savner den lille bandit igen.

Hr. Dalby himself

Hr. Dalby himself

Hvad byder resten af dit forår på?
– Barnedåb næste lørdag, som vi glæder os utrolig meget til, et par ture til sommerhuset i Ebeltoft og helt sikkert en masse skønne dage med Louise, vennerne og den lille bandit Kalle, hvor han forhåbentligt skal introduceres til København om foråret/sommeren, hvor byen er allerbedst.

Hvad drømmer du om for tiden – udover at få solgt din bil?
– Ja, køretøjet skal sælges (meget fin A3, host host) da vi har erhvervet en ny. Ellers drømmer vi om snart at kommer tilbage til New York (Kalle skal jo med før eller siden), og at vi får en skøn sommer i Danmark, så vi kan komme ud og opleve alle de gode restauranter og barer. Nå ja, og at Kalle bliver Astronaut, Landsretssagfører eller Michelin belønnet køkkenchef.

Skal du med? Eller vil du holdes opdateret? Følg med her

My Pleasure er moderne på Facebook her

You may also like

1 comment

Steffen Juul Dalby 24. april 2014 - 22:18

Åh ja, Lurblæseren. Der var spas.
Jeg gir et sæt i morgen!

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk