Home EkviperingGrej & grooming My Place – Hair by Henriette nu med læserrabat og ny coiffure

My Place – Hair by Henriette nu med læserrabat og ny coiffure

by Nicolai Klingenberg

Har du fået en spydig kommentar for din nuværende frisure? Bare rolig. Der er råd for det. Den nok så søde og velklippende Henriette Winther hilser nemlig nye gutter velkommen i sin salon, så du kan forlade stedet med en flot forårs-coiffure. Og hun har været så venlig at byde på læserrabat til nye, mandlige kunder.

Salonen udefra. Du kommer bare indenfor - og der er som skrevet læserrabat i vente...

Salonen udefra. Du kommer bare indenfor – og der er som skrevet læserrabat i vente…

Jeg har tidligere været et smut forbi Henriette Winther, efter gæsteskriverkarlen Claes Nørskov skrev et herligt indlæg om både kvinde, hund og salon My Place – Hair by Henriette. Du kan i øvrigt genlæse skrivelsen her. Der fulgte en læserrabat med artiklen, og da Henriette skrev til mig, om vi kunne gentage succesen, var jeg klar. Selv samme tiltag passede i øvrigt glimrende sammen med, at jeg var udstyret med en noget nær uterlig manke og et vildtvoksende skæg – begge dele blev fikset, og jeg var aldeles tilfreds.

Uha-da-da. Det var vist på tide med en klipning...

Uha-da-da. Det var vist på tide med en klipning…

Nå. Nu skal du bare høre. En klip koster vanlig vis 520 kroner, men frem til og med den 23. maj, kan du få blive klippet, vasket og trimmet for 350 kroner. Du booker blot en tid på 31 41 04 22 og fortæller, at du har læst historien her.

Henriette med hunden Anton.

Henriette med hunden Anton.

Den hyggelige salon ligger i øvrigt i Hyskenstræde 12 i København, og som bonusinfo kan jeg afsløre, at du får en herlig hovedbundsmassage, når dit hår bliver vasket. God fornøjelse og tak til Henriette.

Efter-skud. Og svært tilfreds.

Efter-skud. Og svært tilfreds.

Lad håret gro på My Pleasures Facebook side her

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk