Home PindemadderBobler Jeg fylder år i dag

Jeg fylder år i dag

by Nicolai Klingenberg

Det er netop blevet den 12. juli, og du skal vide, at det er en rigtig flot dag. Ikke bare fordi, det er lørdag i dag, men fordi det er min fødselsdag. En vigtig dag? Det skulle jeg så absolut mene. Jeg vil dog gøre det kort…

Jeps - Honda aka scary hand er tilbage på denne særlige dag...

Jeps – Honda aka scary hand er tilbage på denne særlige dag…

I øvrigt vil jeg også gerne have lov til at gratulere Lars T og Michael D, som begge har fødselsdag i dag. I og med det er to år siden jeg sidste smed en fantastisk fødselsdagsvideo i spil, får du hermed et gensyn med Chris Roberts og gratulationshymnen “Du kannst nicht immer 17 sein”. Bid mærke i både publikum, scenografi og feel good.

Det blev et kort indlæg, men jeg håber, du er all right med det faktum. Uanset hvornår du har fødselsdag, så håber jeg den bliver alle tiders. Nyd lørdagen, den eventuelle ferie og resten af weekenden!

Hejs flaget på My Pleasures Facebook side

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk