Home Tech Bang & Olufsen i nye klæder

Bang & Olufsen i nye klæder

written by Nicolai Klingenberg 15. marts 2015
Pin It

Hvis du har det med at holde øje med bolignyheder, så har du sikkert bemærket, at der sker et og andet på farvefronten. Det gør der sådan set konstant, men på det sidste har de mere varme farver såsom kobber vundet frem. Hos Bang & Olufsen har man valgt samme sti til en række produkter – i dette tilfælde kalder man dog farven for rosagylden. Hele konceptet er pakket ind i titlen The Love Affair Colletion.

90 år og gyldne toner...

90 år og gyldne toner…

Anledningen til hele dette rosagyldne ramasjang er Bang & Oulfsens 90-års fødselsdag, og den førnævnte kollektion tæller seks produkter, der er svøbt i den nye farve. Og guld har det med at symbolisere et og andet. B&O fortæller, at hvidguld står for venskab, gult guld for troskab, mens den rosagyldne nuance står for kærlighed. Omend jeg kan begejstres for produkter, så vil jeg nødig blande kærlighed og elektronik sammen, men det er en anden historie.

Et flot TV-apparat

Et flot TV-apparat

Da stifterduoen, som bestod af Peter Bang og Svend Olufsen begyndte deres teknologiske eventyr i 1920’erne, stræbte man efter at skabe noget, der bar præg af luksus og glamour. Den devise blev i følge et officielt skrive fra biksen pakket ind i Art Deco stilen, som også var at finde på modefronten.

Minimalistisk, men genkendeligt

Minimalistisk, men genkendeligt

Det handler selvsagt også om mersalg. Nogle vil måske kalde det letkøbt, når man “bare” lancerer eksisterende nyheder i ny indpakning, men det kunne også tænkes, at den nye farve kan tiltrække et nyt publikum. Udover den nye farve, har man også formået at snige valnøddetræ ind i kollektion, som i øvrigt tæller BeoVision Avant 85, alt-i-et-løsningen BeoVision 11-46, BeoRemote One, touchmusiksystemet BeoPlay A9, BeoPlay H6 hovedtelefoner og sidst, men ikke mindst, den klassiske og stramt designede BeoLab 18 med lamelfront i valnød og kabinet i en den rosagyldne nuance.

Røde ører

Røde ører

Priserne? Dem får du her:
BeoVision Avant 85 inkl. BeoRemote One fra: 172.995 kroner
BeoVision 11-46 inkl. BeoRemote One fra: 50.395 kroner
BeoLab 18 m/valnød lamellar pr. stk.:  22.355 kroner

Det ser sgu aldeles flot ud

Det ser sgu aldeles flot ud

BeoPlay A9: 15.749 kroner
BeoPlay H6: 3.149 kroner

Denne her sag spiller i øvrigt helt fantastisk. Og så hedder den BeoPlay A9

Denne her sag spiller i øvrigt helt fantastisk. Og så hedder den BeoPlay A9

Mal dig selv rosagylden på My Pleasures Facebook-side

Pin It

You may also like