Home Living Et par møbelnyheder fra Normann Copenhagen

Et par møbelnyheder fra Normann Copenhagen

written by Nicolai Klingenberg 16. april 2015
Pin It

Er det ikke en stund siden, der har været nogle møbelnyheder i spil? Jo sørme så. Det råder vi hermed bod på, for i Italien raser møbelmessen Salone del Mobile for tiden, og på denne kom-sammen så et par nyheder rampelyset.

Så er der messe-nyt

Så er der messe-nyt – endda med en gyngesofa

Era-familien har eksisteret i et par år hos Normann Copenhagen, og desginet står dansken Simon Legald bag. I år har man introduceret et par nye løjer til Era familien, hvorfor du blandt andet også kan finde en sofa, en gyngestol og en fodskammel, som går aldeles glimrende til en loungestol, som også er at finde i nyhedsrepertoiret

Lounge

Loungestolen

Hvileplads til fødderne - endda en dekorativ en

Hvileplads til fødderne – endda en dekorativ en

Era er i øvrigt en hyldest til dansk møbeldesign, og det er dansken Simon Legald, der har slået stregerne til Era-serien, som også har vundet en tysk designpris anno 2015. Jeg har faktisk skrevet om ham tidligere her på siden, hvor gyngestolen blev vist, men på Normanns hjemmeside står den som et nyt produkt, hvilket jeg lader mig forvirre en smule af, da artiklen er fra sidste år. Et er dog sikkert – den kan bestilles nu.

Simon Legald

Simon Legald

Der kan vælges mellem en hel del farver, materialer, stel og så fremdeles, men du skal regne med en leveringstid på omtrent 11 uger, før du kan pryde dit hjem med en af nyhederne. Til gengæld kommer sagerne samlet, hvorfor du kan lade værktøjskassen hvile for en stund.

Det røde hjørne - og den flotte Era sofa i baggrunden

Det røde hjørne – og den flotte Era sofa i baggrunden

Slæng dig en virtuel stue her

Pin It

You may also like