Home Bobler Sommersjusser og opskrifter på selv samme

Sommersjusser og opskrifter på selv samme

written by Nicolai Klingenberg 10. juli 2015
Pin It

All right. Det er sommer – nogle er på ferie, andre er offline, og så er der dem, der er en blanding. Du skal dog ikke snydes for daglige historier – og selvom dagens er en lyn-hurtig sag, som stammer fra en pressemeddelse, så er jeg sikker på, du kan bruge den. Tak til Holm & Bertung for løjerne. Og tak til Alesya Gulevich for fotoet, som er taget sidste sommer, og som vidner om, at det hele bliver både ømt og festligt med sommersjusser.

Så er der sommersjusser

Så er der sommersjusser

Italian Flirt

Ingredienser:
4 cl Stolichnaya
1,5 cl Valccari Sambuca
4 cl tranebærjuice

Italian Flirt

Italian Flirt

Sådan gør du:
Først hældes alle ingredienserne op i en shaker med isterninger. Shakeren rystes kraftigt i 10 til 15 sekunder. Derefter hældes cocktailen op i et cocktailglas uden isterninger og serveres.

Hot Lips

Ingredienser:
4 cl Stolichnaya
4 mynteblade
3 limebåde
1/4 finskåret chili
Sprite
Chili

Hotte læber

Hotte læber

Sådan gør du:
Først mudles mynteblade, limebåde og den fintskårede chili forsigtigt i et highballglas. Derefter tilføjes Stolichnaya og knust is og røres forsigtigt i 15 sekunder. Til sidst toppes drinken med Sprite og pyntes med en frisk chili på glassets kant.

Purple Star

Ingredienser:
4 cl Stolichnaya
2 cl Bols Créme de Cassis
2 cl friskpresset limesaft
1 cl sukkersirup
3 brombær

Purple Star

Purple Star

Sådan gør du:
Først hældes alle ingredienserne op i en shaker med isterninger. Shakeren rystes kraftigt i 10 til 15 sekunder. Derefter sies cocktailen op i et cocktailglas uden isterninger og pyntes til sidst med tre brombær på glassets top.

Orchard Breeze

Ingredienser:
3 cl Stolichnaya
6 cl Sauvignon-hvidvin
2 cl hyldeblomst 6 cl æblejuice
1 cl friskpresset limejuice
1 skive æble

Orchard Breeze

Orchard Breeze

Sådan gør du:

Først hældes alle ingredienser op i en shaker med isternigner. Shakeren rystes kraftigt i 10 til 15 sekunder. Derefter sies drinken op i et hvidvinsglas med isternigner. Til sidst pyntes glassets kant med en skive æble.

Skål med andre ligesindede på My Pleasures Facebook-side

Pin It

You may also like