Home Living Fine fund til din bolig

Fine fund til din bolig

by Nicolai Klingenberg

Var det ikke på tide at se på lidt nyheder til hjemmet? Det kan du tro. Nogle er reelle nyheder – andre er relanceringer, men samlet set er der tale om elementer, der nemt kan tænkes at pifte din bolig op. 

Vi begynder med Oxford i Danmark, for i 1965 slog Arne Jacobsen stregerne til en stol, der blev døbt Oxford, eftersom designopgaven – og dermed stolen – lød på at designe et siddemøbel til professorerne på St. Catherine’s College på Oxford University. Stolen kunne jo passende få en plads ved dit arbejdsbord – og så er sagen lanceret i to nye udgaver. Bliv klogere på Fritzhansen.com

Og pludselig kom der kulør på løjerne

Og pludselig kom der kulør på løjerne

Tre fund fandt jeg hos Norr11, som har eksisteret i en håndfuld år. Biksen samarbejder med en to gutter – Knut Bendik Humlevik fra Norge og Rune Krøjgaard fra Danmark – og det kommer der elegante kreationer ud af. Se mere hos Norr11

Norr 11 med et rustik bord, som går under navnet Rough

Norr 11 med et rustik bord, som går under navnet Rough

Daybed'en er døbt ganske simpelt: Man.

Daybed’en er døbt ganske simpelt: Man.

Store hynder - lige til at "lounge" i.

Store hynder – lige til at “lounge” i.

Plakatkunsten blomster for alvor – og for tiden. Det er som om, at “mediet” er blevet legitimt, og det skyldes nok, at der ikke kun er tale om reproduktioner fra store kunstnere. En god bekendt prikkede til mig i forbindelse med et nyt tiltag, han står bag. Det hedder Postory, og i sortimentet finder man blandt andet nedenstående plakat. Der er hele 20 % på samtlige sager netop nu – men kun i kort tid. Se flere på Postory.dk

dano_1024x1024

Hold nu (vissen mælke)bøtte…

Column er navnet på denne herlige lampeserie, som Frandsen Lightning står bag – de har skudt sagerne til salg hos blandt andet Idé Møbler og Ilva, hvor lamperne kan fås fra 1.299 kroner. Forvent varianter med for eksempel beton eller marmor – og i øvrigt fint lys på bordet.

Column - lige til bordet (og stikkontakten)

Column – lige til bordet (og stikkontakten)

Jasper Morrison designer alt mellem himmel og jord – og han har blandt andet designet et ur for Rado. Her skal det dog handle om en bordserie, der går under navnet PON – der er tale om sideborde, som byder på en diameter, der spænder fra 35 til 90 centimeter. Bordene har Morrison designet for danske Fredericia.

Jasper Morrison goes Fredericia - og det er bordene, det handler om

Jasper Morrison goes Fredericia – og det er bordene, det handler om

Julen varer lige til Påske – og Juul hører til Eilersen. Der er tale om et selvstændigt brand, som tilhører Eilersen-konglomeratets “billigere ende”. Der kan arbejdes med forskellige moduler og ditto polstring. Modellen herunder hedder Juul 401, og den lanceres i løbet af indeværende år. Mere information finder du på Juul.eu

Voila - 401'eren!

Voila – 401’eren!

Nå ja -Juul gør sig også i læder

Nå ja -Juul gør sig også i læder

Det var et par lynhurtige fund. Der kommer garanteret mere, men det bliver en anden gang. Indtil da synes jeg, du skal besøge mig på Facebook

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk