Home Rejser En anbefaling – Bridgewalking på Lillebæltsbroen

En anbefaling – Bridgewalking på Lillebæltsbroen

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Her kommer et tip til en oplevelse, som du ikke skal snyde dig selv for. Hvis du tænker, at jeg har været på tålt ophold i et statsfængsel grundet den grå uniform, så er du helt galt på den – men jeg forstår din tanke. Jeg er netop hjemvendt fra en fantastisk tur med masser af oplevelser, hvoraf Bridgewalking var finalen på turen. Og i denne skrivelse skal det handle om dette fænomen.

Inmates på broen...

Inmates på broen…

Ret skal være ret – der er tale om den gamle Lillebæltsbro, der trods dens smalle bredde stadig bliver brugt på daglig basis. Talrige godstog, masser af cyklister og tusindvis af biler, men siden sidste år har man også kunne bestige det gamle og imponerende bygningsværk – endda højt hæver over både vej, togskinner og kørebane, men i særdeleshed også vandet.

På kanten

På kanten

Nå. Vi kom frem, blev briefet og trak herefter i et par flotte kedeldragter med tilhørende walkie-talkie og headset samt en herlig line, der gør, at man er spændt godt fast til broen. Herfra gik turen så ellers opad – og henad broen. Heroppe fra får du en udsigt, som jeg vil æde min gamle beskyttelseshjelm på, at du ikke har set noget match til før.

Ahmen altså!

Ahmen altså!

Hvad så vi? Det skal jeg fortælle dig – svømmende marsvin, sejlskibe, en yacht, masser af liebhaveri, en højskole, grønne skove, den nye bro og forbipasserende trafik. Derudover kan du forvente en indlevende guide, som kan sin lokalhistorie helt tilbage til fæstningstiden og frem til nu. Under turen får du rig lejlighed til at stoppe op, sætte dig ned og nyde den helt igennem fantatiske udsigt.

Yachting...

Yachting…

Skinner

Skinner

Og ned igen...

Og ned igen…

http://www.bridgewalking.dk/

My Pleasure kører bro-bro-brille her

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk