Home PindemadderBobler Om at jagte en pupitre – reolen til de mousserende flasker

Om at jagte en pupitre – reolen til de mousserende flasker

by Nicolai Klingenberg

Vin- og champagne elskere vil muligvis gokke mig let i nøden, når jeg skriver dette indlæg, for disse folk vil mene, at den mest korrekte opbevaring af vin og champagne bør opbevares i et vinkøleskab. Men jeg vover pelsen. Og proppen.

Close-up af løjerne...

Close-up af løjerne…

For omkring halvandet år siden prikkede min kæreste til mig. Hun havde set “noget” på Den Blå Avis. En champagnereol. Eller en pupitre om man vil. Og det ville jeg gerne. Rigtig gerne endda. Det er muligt, at du kan finde en mere korrekt opbevaring af dine flasker, hvis du – som jeg – har dit “bubble rack” stående i stuen, men har du en kælder, er du allerede bedre stillet…

På afstand...

På afstand. Og gulv.

Min pupitre skulle være ganske fri for borebiller og stammer fra et etableret champagnehus, og jeg tilstår, at jeg er aldeles begejstret for mit fund. Sagen pynter, kan klappes sammen og rummer en relativt uvis, men spændende historie.

Hvor reolen tidligere har levet sit liv, hvem der havde haft den før og så fremdeles, kan du læse hos dbaguide her

Historien er præsenteret i samarbejde med dbaguide

My Pleasure er også her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk