Home Hello sailor Nu skal vi til søs. Og havs.

Nu skal vi til søs. Og havs.

written by Nicolai Klingenberg 7. september 2016
Pin It

Kigger vi på vejret, kan vi nok kvikt blive enige om, at det som sådan ikke er sommer. Men det er det stadig – faktisk måneden ud. Og så skal du vide, at vi fint kan få + 20 grader i både september og oktober. Men hvad så? Jo, det skal jeg sige dig. Vi skal nemlig på vandet.

En yacht siger du? Vi er der næsten...

En yacht siger du? Vi er der næsten…

Uanset om du bor lige ud til vandet, kender nogen der gør, eller du har halv kort afstand til vandet, så er brugtmarkedet for sø- og havdygtige fartøjer fuld af fristelser. Der er alt fra havkajakker til mindre joller og større kabinebåde. Sidstnævnte kræver enten en fast plads eller en halv-stor trailer, mens de andre fint kan transporteres langt lettere. 

En af mine talrige fangster. Som blev genudsat.

Ingen sejltur uden at prøve lykken. Og her en af mine talrige fangster. Som blev genudsat.

Lige siden jeg var barn, har jeg elsket at komme på vandet. Primært for at fiske, men som tiden gik, stod det hurtigt klart, at det der med at se land fra vandsiden var en kæmpe oplevelse, men også en helt ny verden. Du får pludselig ting at se, som beboerne i vandkanten har daglig glæde af.

Her har jeg tilbragt mange stunder. Vi er på Esrum sø - i den "hemmelige" bugt.

Her har jeg tilbragt mange stunder. Vi er på Esrum sø – i den “hemmelige” bugt.

Jeg har faktisk skrevet mere om emnet, og resten af skrivelsen finder du hos dbaguide her, som også har sponseret historien. Find flere historier her dbaguide

My Pleasure er også her

 

Pin It

You may also like