Home PindemadderBobler Den med den dekadente Krug Nytårsmenu fra Studio

Den med den dekadente Krug Nytårsmenu fra Studio

by Nicolai Klingenberg

Nytårsaften er lige rundt om hjørnet, og bor du i det indre København, vil du vide, at restaurant Studio også er lige rundt om hjørnet og at finde i Havnegade. Restauranten er en såkaldt Krug-ambassade, hvilket vidner om, at huset kan sine potter og pander. På højt niveau. I år har man lavet en nytårsmenu, som kan hjembringes. Og en video fra “havnen”. Jeg ved, du vil kunne lide det hele…

Og så til søs!

Og så til søs!

Bag køkkengrejet finder vi kokken Torsten Vildgaard, og det er ham, der har kreeret den særlig nytårsmenu. Det er udtænkt således, at du henter menuen i restauranten og tager den videre til private rammer, hvor den nydes. Du får mere information lige straks, men først må du for alt i verden ikke snyde dig selv for den lokalproducerede video, der nok skal vippe stængerne væk under dig.

Det var da en mægtig video, ikke sandt? Musikken er ikke for sjov, men fra Simon Littauer og Malthe Møller Beck, som udgør Avila Past, og deres kunne stopper ikke ved videoen. Det er nemlig sådan, at menuen bestilles fra et særligt site, hvor der også er kreeret en playliste fra førnævnte duo, som du frit kan downloade og afspille, når du skal nyde nytårsmenuen. Og en omgang Krug.

Krug skal der til

Krug skal der til

Der er kun kreeret 500 kuverter to-go, og salget begynder den 19. december klokken 9. Du bestiller din Studio-Krug-Nytårsmenu på extraordinarymatch.krug.com – jeg antager at tiltaget vil være i høj kurs, hvorfor jeg anbefaler dig at være kvik på tasterne.

Torsten Vildgaard

Torsten Vildgaard

Kuvertprisen lyder på 500 kroner, mens menuen lyder således:

Tapioka chips krydret med salt, eddike og vadouvan
Dip på ristet gær
*
Surdejsbrød bagt på ølandshvede
Hjemmekærnet smør
*
Bagt skærising med smørkogte løg
Ukrudt og champagnesauce med ramsløgskapers
*
Stegt krondyrsfilet med ”œseje” rødbeder og solbærlæder
Fermenteret hvidløgspuré og rød syre
*
Waldorf salat – STUD!O style
Parfait på fåremælksyoghurt med sød salat på blegselleri, æbler og aromatiske urter
*
Kransekage med orange chokolade

Avila Past - den ene part

Avila Past – den ene part

Der kan selvsagt også handles Krug til menuen hos Studio. En flaske koster 1.1195 kroner, og en 1/2 flaske koster 595 kroner (som om du kan nøjes!). Måske vil du blive begejstret for at vide, at flasken er en Krug Grande Cuvée, og en sådan er en sublim blanding af 120 forskellige vine, som stammer fra +10 forskellige årgange.

Foran Studio

Foran Studio

My Pleasure kører flydepram her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.