Home Tech En let nyhed til en ditto datamat – sleeves fra Mujjo

En let nyhed til en ditto datamat – sleeves fra Mujjo

by Nicolai Klingenberg

Det er på tide med en kort nyhed om en lille, let sag, som passer til din bærbare datamat, såfremt du er indehaver af en af de nye MacBook Pro computere. Firmaet bag de nye sleeves er fra Holland og hedder Mujjo.

Et lille udsnit fra artiklens omdrejningspunkt

Et lille udsnit fra artiklens omdrejningspunkt

Udførelsen er skabt af full grain vegetable-tanned læder, og der er ydermere tilført lidt “blød støtte” i form af noget filt af en art. Du åbner og lukker i øvrigt opbevaringsfutteralet med en enkelt knap, som sidder til højre. Nemt og simpelt med andre ord.

Full Monty

Full Monty

Man har desuden gjort det muligt at medbringe fysiske papirer, lyd/lyttepropper til ørene, samt en ekstra læderanordning til de mest anvendte kort – enten rejse- eller betalingskort eller måske visitkort.

En knap. That's it.

En knap. That’s it.

Mujjo lover høj kvalitet og “low flash” – det betyder blandt andet, at læderet er både vokset og behandlet, men ej i en sådan grad at tidens tand og den derafkommende patina fornægter sig. Du kan erhverve dig et Mujjo sleeve til MacBook Pro i 13 eller 15 tommer. Læs mere her

My Pleasure her

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.