Home Ure Longines Master Collection løfter looket med lidt flot og blåt

Longines Master Collection løfter looket med lidt flot og blåt

by Nicolai Klingenberg

I 2005 lancerede Longines deres Master Collection, og den kollektion lever i allerbedste velgående i dag. Der kommer løbende nye modeller til – og her skal det handle om den knastørre reference L2.893.4.92.6, som dog bliver reddet af langt mere smukt look.

Ja, hvad siger du så til den laban?

Du skal dog ikke forvente de store udsving på komplikations- eller funktionsfronten. En dato er, hvad det kunne blive til. Det er i for sig også al rigeligt, og det bliver da også kun bedre af, at tiden – og datoen – leveres via et mekanisk urværk med automatisk optræk, som du kan lure på gennem bagkassen.

Kig til tik.

Urskiven er det, der virkelig fungerer. Den er ikke bare blå, men sunray blue – det er sådan lidt let-metallisk, men med masser af spil i farven på urskiven. Uha det ser godt ud. Du kan oven i købet tilvælge diamanter på urskiven, men det skal du bare lade være med.

Wow. Niksen.

Modellen kommer til både mænd og kvinder – og i flere forskellige størrelser – men spørg du mig til råds, så ville jeg nok gå efter den mindste størrelse til mændene, som jeg håber og antager ligger på lige under 40 millimeter. Husk på, at det er dresswatch.

Godt nok en damestørrelse, men altså…

Uret fås med både rem og lænke, og her skal du vide, at du skal vælge alligatorremmen. Jaså? Nemlig. Den er nemlig også blå. Og så lukkes den med foldespænde.

Snygt.

Var det bare nyheden? Egentlig ja. Men skulle du være allergisk over for blåt, så vil du måske finde det interessant, at modellen også er lanceret med en “sunray gray” farvet urskive. Det er dog en anden historie.

Ikke lige mig med lænke.

Således kom vi til vejs ende i skrivelsen. Tak for interessen.

My Pleasure byder på blåt på Facebook

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.