Home Living Russisk-italienske Ilia Sergeevich Potemine fik en lys idé – her er resultatet

Russisk-italienske Ilia Sergeevich Potemine fik en lys idé – her er resultatet

by Nicolai Klingenberg

Ville det ikke være på sin plads med en lidt kortere historie, som omhandler lidt fint til boligen? Det ville det da – og sådan bliver det også her. Vi skal nemlig til Frankrig, hvor vi finder firmaet DCW, som har lanceret en lampe, der hedder ISP. Den danske forhandler lover, at sagen er “indbegrebet af fremtidens lys”. Dermed får du et kig ind i fremtiden – lige her.

Dagens lyskilde i skysauce. Og i et flotte omgivelser.

Men hvem har designet lampen, tænker du nok? Jamen det står jo i overskriften. Nå ja, tænker du så. Og hertil kan jeg fortælle at Ilia Sergeevich Potemine er 30 år, og bagmanden til en hel serie af lyskilder, som nyfortolker belysning anno 2017.

Lampen kan i øvrigt både hænge vandret og lodret

Et noget højtragende citat fra den danske forhandler lyder:

Potemines ISP fremstår som en smuk fakkel, der som en anden stafet bliver leveret fra løber til løber i et kapløb for de oplyste og indviede.

Funky-futurisme

Personligt vil jeg blot kalde lampen top-flot og særdeles innovativ. Selve konstruktionen skal jeg ikke kloge mig på, men du får IKKE en traditionel pære eller en traditionel kontakt. Til gengæld kan du få lyskilden som bordlampe eller væglampe – førstnævnte kan du få med hvid eller sort base af marmor, mens væglampen både kan hænge vandret og lodret.

På hylden.

Prisen ligger med sine 9.975 kroner i den høje ende. Til gengæld er den lavet af messing. Den danske forhandler hedder Roomstore.dk

Forløbet

My Pleasure byder på pære og kontakt her

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk