Home Living Eilersen er rygende aktuel med sofa-siddemøblet Ash

Eilersen er rygende aktuel med sofa-siddemøblet Ash

by Nicolai Klingenberg

Ved du hvad? Jeg har lige set en drønlækker sofa, som jeg her vil videreformidle. Jeg har nemlig haft ganske travlt med et par andre spændende sager i dag, så aftenens saga bliver kort, men elegant. Så fik vi det på plads.

Der er den. I et mægtigt flot miljø. Sofaen Ash fra Eilersen

Det er møbel-konglomeratet Eilersen, der har kreeret det nye 240 centimeter lange siddemøbel, som er døbt Ash. Omend det havde været mere politisk ukorrekt at smide et H ind i det navn, så må vi hellere holde os til fakta. Den illustrerede model er beklædt med flot læder fra afdelingen med mørkegrønne nuancer. Skulle den variant ikke lige være dig, så er det selvsagt muligt at vælge andre farver og tekstiler. Det kan for eksempel med lethed tænkes, at en veganer hellere ville kigge efter en beklædning med et tekstilstof af en art.

Ash i farven Nature 39

Omend sofaen først introduceres til februar, så kan du måske give din Eilersen-pusher et ring eller en e-post for at blive en af de første, der enten kan sidde eller tage en lur i Ash. Sofaen er nemlig en videreudvikling af en anden Eilersen sofa, som i følge firmaet selv, er blevet en klassiker. Den model, der henvises til, hedder Great Lift og var knapt så enkel i sit formsprog, som Ash er.

Ash i farven Texas

Indrømmet. Sofaen er både minimaltiske og let at se på, og den slags begejstrer mig. Jeg har læst mig til at startprisen ligger på 27.242 kroner, som ikke blot er et pudsigt, skævt beløb, men også ganske lavt for en lædersofa på knapt to en halv meter. I øvrigt kan du med lethed også tage dig en lur i en sofa af den længde.

Du kan finde kontaktinformation og andet relevant hos Eilersen her

My Pleasure her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.