Home Ekvipering David K & Herrernes Magasin inviterer til Frightning Fashion Frit lejde

David K & Herrernes Magasin inviterer til Frightning Fashion Frit lejde

by Nicolai Klingenberg

Har du et ledigt kalenderblad fredag den 13. oktober (det er sådan cirka nu) fra klokken 18.00 til 22.00, så skal du kraftigt overveje at tage forbi David K’s flagskib, Herrernes Magasin. I anledning af, at det er Kulturnat, åbner Herrernes Magasin nemlig dørene for gode mænd. Dermed er du inviteret. Og det er gratis at deltage.

Vi havde for få mænd med hang til det røde. Men så kom David K

Selv siger David K:

 

Mode er farlig – og uhyggelig – svær at blive ekspert i. Og hos Herrernes Magasin ved vi godt, at de fleste af vores gæster kommer i Nørregade af nød… Det der med indkøb, er noget, der bare skal overstås. Og hvorfor kan vi ikke bare gå i housecoat året rundt?

I selv samme omgang lyder det, at der faktisk er en del, der ikke kan binde et slips ,stryge en skjorte og binde en butterfly, hvorfor forretningen og dennes ansatte dedikerer Kulturnatten til “face your fashion fears”!

Man kan aldrig få for få klude. Eller lag på lag.

Der loves frit lejde: Ingen fordomme, kom ind, indrøm dine “mangler”, og lær de svære “pligter”: At binde bowtie og slips, bliv klogere på længder – og at drikke whiskey.  Herrerenes Magasin har endda importeret en pianist, en ven af huset, Torben Sørensen, fra Circle of Gentlemen. Perfekt navn til aftenens gentleman mission.
Medium kind og men
Vi har fået lov til at købe en række sjældne prøver i størrelse medium/48 fra Circle of Gentlemen. Der er tale om 100 fede skjorter, 20 blazere og frakker.
Fredag den 13. er også frit lejde: Prøv lidt fra de vildere hylder og gør et fedt sats. Du finder ting, der normalt ikke sælges i landet – og man operer efter princippet køb tre betal for to.
Væn dig til Whiskey

Alle de store gentlemen før dig, drak de maskuline dråber rå, men du må gerne indrømme, hvis du har haft kvaler med den slags. MACALLAN er god whiskey, og Herrernes Magasin har været så heldig at være sponsoreret af MACALLAN. Derfor er fredag den 13. (også) det rette tidpunkt at nippe til denne mandedrik.

Macallan (uden fritter)

Dobbelt op på gentlemangear til My-Pleasure.dk læsere

Som læser af My-Pleasure.dk får du to charmeklude, slips eller bows for prisen af 1. David siger, det er fordi Nicolai er så dygtig til at lede os mænd igennem livets store og små spørgsmål. Et sådant postulat lader sig ikke slette fra den oprindelige ordlyd…

Godt kørende – godt påklædt

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk