Home Ekvipering PYK Copenhagen – dansk designeventyr til folk, der går i små sko

PYK Copenhagen – dansk designeventyr til folk, der går i små sko

by Nicolai Klingenberg

Sponseret. Ret skal være ret – jeg blev prikket til via det sociale medie Instagram. Den prikkende hedder Ulrik, og han er stifter af Pyk Copenhagen. Det er et firma, der laver sko – sammen med dig. Det er dog – med stor sandsynlighed – ikke dig, der kommer til at gå i skoene, og selvom du ikke måtte være far eller mor, så synes jeg stadig, du skal læse med.

Pyk Copenhagen
Det endelig produkt…

Årsagen er simpel. Julen står for døren, og det – til tider – ulidelige gaveræs, kan fylde mere end, hvad godt er. Men altså – du skal måske begave et barn – dit eget eller en andens – med en gave til en kommende fødselsdag eller til jul, og her kan det blive lidt kringlet at greje, hvad du skal give. Mit bud? Et par sko fra Pyk Copenhagen.

pyk sko
Det skete i de dage i november engang, hvor den vante browser satte designet i gang…

Den primære årsag er ikke det at give et par sko, men at give et par sko, hvor du har designet dem – og personliggjort dem. For eksempel ved hjælp af barnets navn, som du kan vælge at få trykt på skoen. Måske har du et øgenavn eller endnu bedre et kælenavn? Super-duper; få det trykt på skoene.

Pyk Copenhagen
Floks før navnet Walter kom på…

Det eneste, det kræver, er en Internetadgang og et betalingskort, eftersom du designer fodtøjet online – du guides nemt igennem processen, og valgmuligheder er mange, men ingenlunde uoverskuelige.

Lad os snuppe lidt godt fra den bæredygtige feel-good hylde:

Ved at bestille direkte fra fabrikken har Pyk optimeret værdikæden og fraskåret fordyrende mellemled, så vi kan bruge flere ressourcer på det, der virkelig betyder noget: det gode håndværk og bæredygtige materialer – til en fair pris. Alle sko håndlaves hos vores skomager i Portugal, hvor håndværket er forædlet gennem århundreder. Alt læder er bionedbrydeligt, helt fri for metaller, og hvor det er muligt, har vi valgt sålkomponenter af ren naturgummi. Vores skoæsker er naturligvis produceret af genbrugsmaterialer og kan efterfølgende bruges som sjove opbevaringskasser.

Sagen er den og måske ikke overraskende, at kloden har det med at have lidt for store lagre at kluns & fodtøj, som er overproduceret. Det sker ikke med pedaler fra Pyk Copenhagen, for hvert par sko er unikke – og selvom du selv designer skoene, så har ud dem på matriklen inden for 10 hverdage.

Pyk Copenhagen sko
Vel fremme!

Vores gutter fik hvert sit par – og med næsten ti skostørrelser forskel. Lykken var gjort ved ankomsten, og vores ældste havde selv været med til at udforme sine egne sko.

Er du med på ovenstående, kan du læse meget mere hos Pyk Copenhagen her

Der er mere ekviperingsrelateret på My-Pleasure.dk her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk