Home Ekvipering Dunhill solbriller – 2021 bestemmerbrillen er i hus (til næsen)

Dunhill solbriller – 2021 bestemmerbrillen er i hus (til næsen)

by Nicolai Klingenberg

Jeg snublede over noget aldeles interessant – et par solbrille nyheder fra Alfred Dunhill. Det engelsk brand, som har rumsteret med dekadente lækkerier til krop, tobak og sjæl siden 1893? Eksakt. Har du hang til lidt nostalgi fra slutningen af sidste årtusinde, vil du angiveligt – som jeg – finde de nye Dunhill solbriller interessante.

Dunhill Solbriller
Voila – Dunhill solbriller anno 2021

Sagen er den, at Dunhill har været i arkivet. Her slog man angiveligt ned på årtierne 70’erne og 80’erne, hvor man skelede (skele – briller; fik du den?) til de daværende ikoner, som lod sig identificere med popkulturen.

dunhill briller
Er du moderat til heftigt synshandikappet, så kan du også vælge en traditionel Dunhill brille

Særligt i 70’erne var solbrillerne til at få øje på, og dermed er der – blandt andet – dømt oversize i de nye Dunhill solbriller. Jeg er solgt. Drønfedt og med her-kommer-jeg look ad libitum. Onde tunger vil måske mene, at det er solbrillen, der kommer gående med dig, men heldigvis er onde tunger ikke noget, vi behøver hæfte os ved.

solbriller dunhill
De hørmer af 70’erne – og en vis arrogance. På godt og ondt.

Solbrillerne er lavet i Japan, hvilket nok skal få nogle op fra stolen. Jeg hæfter mig blot ved, at solbrillerne syner klædelige. Er de “ægte vintage”? Niksen. Der skal man kigge til andre sager. Er Dunhill stadig britisk ejet? Niksen. Biksen hører til hos Richemont-gruppen, der også ejer brand såsom A. Lange & Söhne, Baume & Mercier, IWC Schaffhausen, Jaeger-LeCoultre, Panerai, Piaget, Roger Dubuis og Vacheron Constantin.

You are British? Hear-hear! No. I am from Switzerland.

De fremviste Dunhill solbriller koster 275 pund sterling, og jeg ville ikke vise dem på de mandlige mannequiner, som også findes, da mændene efter min mening ikke trækker brillen op. Du kan selv se flere modeller og handle briller på Dunhills internet-domæne her

solbriller dunhill
Det hørmer lidt af guld, ild, tobak og disco-pop

Der er mere klædeligt på My-Pleasure.dk her

Facebook x My-Pleasure.dk er her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk