Home Tech Vind den nye HTC U11 – en smartphone med et af verdens bedste kameraer

Vind den nye HTC U11 – en smartphone med et af verdens bedste kameraer

by Nicolai Klingenberg

Måske husker du, at jeg “lovede” en konkurrence, hvor folk med hang til gode mobiltelefoner med ditto indbyggede kameraer ville kunne vinde den nye HTC U11? Hvis ikke, ved du det nu. Og det er ganske nemt at deltage.

Det er denne her sag, du kan vinde. Den har selv taget fotoet.

Du skal blot finde et kreativt foto fra din nuværende telefon, som du selv har taget. Det foto sender du til nk@my-pleasure.dk, og du må faktisk godt sende tre forskellige, hvis du lyster. Dernæst bliver billederne præsenteret for overdommeren fra HTC, som vælger en vinder.

Testskud: Sigt mod stjernerne

Det er væsentligt at nævne, at du som potentiel vinder skal være frisk på at sende os tre-fire-fem fotos fra den nye HTC U11 og give lidt feedback på dine mening om kameraet – ris såvel som ros naturligvis. Den oprindelige artikel om apparatet findes i øvrigt her

Testskud: Glimrende til ure

Så altså: Vil du vinde den nye HTC U11, så send et til tre fotos fra din nuværende mobil, som du selv har taget – eller som du selv tager “nu”. Vinderen bedes sende en håndfuld fotos, som han eller hun har taget med vindertelefonen og tilknytte et par linjer om oplevelsen af kameraet. Mobilen beholder vinderen.

Testskud: Mægtig godt i svagt belyste rum

Du kan deltage til og med søndag den 22. oktober 2017, og måtte din nuværende telefon være af ældre dato eller med et mindre godt kamera, skal du ikke holde dig tilbage for at deltage – vinderfotoet kan jo fint komme fra dig. Jeg krydser fingre for dig. Og dig! God vind!

Testskud fra HTC U11: Bagageramme

Historien er præsenteret i samarbejde med HTC, og du kan læse mere om HTC telefonen her

Der findes mobilbilleder på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk