Home Ekvipering Når skjorten skal sendes til tælling fra tid til anden

Når skjorten skal sendes til tælling fra tid til anden

by Nicolai Klingenberg

Trættes du af og til af at stryge skjorter? Så er vi minimum to. Jeg indrømmer blankt, at strygejernet i vores husstand ingenlunde er på overarbejde. Det bruges faktisk sjældent. Jeg har nogle semi-funktionelle alternativer, såsom ikke at tørretumble skjorterne, men derudover trættes jeg en kende træt af at gå med skjorte på daglig basis. Løsningen? Den får du her.

To virkelig flotte – alternativer til en skjorte

Årsagen til min lette skjortelede skal findes i, at den kan blive lidt kedelig. Bevares – du kan få kække mønstre, rulle ærmerne op og gå efter noget changerende, hvis du er til den slags, men det slog mig, at jeg nemt kan kan peppe hverdagsgevandterne og den samlede kropspræsentation op ved at kaste en nydelige trøje over den øverste del af kroppen.

Der er den nemme sweatshirt, men jeg er mere til en ulden sag – særligt på denne tid af året. Jeg har tidligere fulgt med Son of a Tailors eventyr, og jeg modtager jævnligt nyhedskrivelser fra den danske biks, og det var netop en af disse, der gav anledning til disse ord og sætninger.

“It started with a… T-shirt”

Udvalget er vokset gevaldigt siden lanceringsåret, og en af de seneste nyheder fra Son of a Tailor er deres Hi-Neck og Turtle-Neck. De agerer gode bud på skjorte alternativer. Jeg har dog ikke trukket en af de to omtalte sager på egen krop, men jeg har båret andre af deres strikvarer – med stor fornøjelse.

Jeg måtte dog spørge holdet, hvad de anbefaler, at man bærer under de to striktrøjer, og svaret var: Umiddelbar intet. Til gengæld kan man, du og jeg smide en blazer over både Turtle-Neck og ZWP Hi-Neck.

En grå nuance af en art

Og ved du hvad? Begge trøjer – og store dele af Son of a Tailor produktionen i øvrigt – er gode ved miljøet. De to omtalte striktrøjer resulterer i blot 1 % produktionsaffald/overskudsrester i modsætning til andre lignende trøjer, hvis produktion nemt kan ligge på 20 % i overskudsrester. Årsagen er, at man blandt andet anvender klodens bedste 3D strikkemaskiner (jo-jo, den slags findes), og at Son of a Tailor producerer striktrøjerne i ét helt stykke.

Talrige helt stykker på talrige bøjler – gode alternativer til skjorterne. Så er det sagt. Og skrevet.

Forskellen på de to trøjer? Længden på halsen – en Turtle-Neck har længere halsstykke end en Hi-Neck. Jeg mindes, at folk med skæg kan risikere at gøre ulden en smule trevlet.

Uden skæg og fuld rulle så at sige

Uldtypen? Udelukkende Extra Fine Merino. I øvrigt skal du vide, at der ikke findes en standardstørrelse – du følger nemlig hele idéen bag Son of a Tailor, når du handler der: Du måler dig selv (drønnemt) og får en størrelse, der passer helt perfekt til dig. Og din krop.

Først den ene vej, og så den anden vej…

Begge modeller koster fra 788 til 1.050 kroner. Find det fulde Hi-Neck sortiment her og det komplette Turtle-Neck sortiment her

Var det noget for dig? Eller for en anden? Den nemme løsning er et gavekort – og et sådant finder du her

Gavekort med måleredskaber… Det er i øvrigt en del af hele Son of a Tailor konceptet

Du findes mere ekvipering på My-Pleasure.dk her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.