Home Ekvipering Flatlist solbriller – til dag, nat, forsæde og bagsæde

Flatlist solbriller – til dag, nat, forsæde og bagsæde

by Nicolai Klingenberg

I dag var en flot dag – men også lidt trist. Jeg havde netop modtaget et flot sæt solbriller fra Flatlist. Jeg var på en køretur, steg ud, baksede med noget praktisk, placerede solbrillerne på taget af bilen, og det var så det sidste, jeg så til min drønlabre nye brille. Det hele fandt sted i ummidelbar nærhed af Landgreven, så hvis du har fundet en sort Flastlist solbrille, må du gerne sige til…

Flatlist Tishkoff
Det var denne Flatlist Tishkoff solbrille jeg mistede i dag ved Landgreven. Pokkers.

Nå – Flastlist er skabt af Mads Faith Hancock og Kasper Spacey, som har valgt at skabe et drønfrækt brand med referencer til både 70’erne og 90’erne og servere brandet med en flot parole: For day and night. For back seats and front rows.

flatlist solbriller
Drønfrække solbriller til både dag og aften samt forsæde og bagsæde. Men hov – det ligner da sørme et Patek Nautilus i guld, som chaufføren har om sit håndled…

I 2020-kollektionen arbejder man desuden efter non-fashion, hvilket jeg er begejstret for. Jeg har flere flotte solbriller, som jeg gerne vil karakterisere som non-fashion, og jeg kan godt se det fikse i at have lidt at skifte ud af og til, men jeg er ikke tilhænger af at købe nye solbriller hvert år.

flatlist solbriller
Endnu en brille – endnu en model og endnu et måltid

Stellet? Det kommer af Mazzucchelli acetate, som har rumsteret med det materiale siden 1849, og så kan du glæde dine øjne ved at linserne er fra Carl Zeiss. Priserne begynder ved 1.600 kroner, og modellerne siges at være unisex.

flatlist
Flatlist for enden

Men festen stopper ikke her – der er også begået et samarbejde med Mr. Porter, som involverer en limiteret solbrille i 50 eksemplarer – jeg mener dog, at den allerede er udsolgt.

Du kan også finde dig en Flatlist solbrille rundt om i det danske land, eller hos Flatlist selv på Internet her

Der er mere ekviperingsrelateret indhold på My-Pleasure.dk her

Allo allo – Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk