Home Rejser Emirates lancerer nyt tilbud til dig, der finder Business Class for folkeligt

Emirates lancerer nyt tilbud til dig, der finder Business Class for folkeligt

by Nicolai Klingenberg

På første klasse i skyerne med Emirates

Der sker ting og sager i de højere luftlag, og hos flyvefirmaet Emirates har man valgt at slå et ekstra slag for den dekadente rejseoplevelse. Rejser du med Emirates på First Class i deres Boeing 777, får du ikke et “herrestort sæde”, men istedet din egen suite.

business class emirates

Så er vi i luften!

Man har skelet til den transport, der foregår på vejen og på fire hjul, for de førnævnte suiter er skabt med en skelen til Mercedes-Benz og firmaets gøren og laden udi luksus, komfort og kvalitet.

Boeing 777

Fra koridoren

Hold på hår og smoking, får her kommer en hæsblæsende video

Nok gak og løjer. Hvis du måtte indkvartere dig i din egen rejsesuite, kan du forvente af få 12 kvadratmeter enerum. De fleste suiter har egne vinduer, men måtte det ikke ikke være tilfældet, har Emirates udviklet virtuelle vinduer, som giver dig et nøjagtigt udsyn til det, I måtte passere. Vinduerne er nemlig koblet til realtidskameraer; “Se, en sky!”…

flykabine

Enestue

Det vil ligeledes være muligt at smøre diverse lotions og cremer fra Byredo på dit korpus, mens du huserer i privaten, og måtte du komme på geniale tanker, så venter der dig en lædernotesbog. Mere? I den grad. Støjreducerende hovedtelefoner, din egen pyjamas samt et uhyggeligt flot spisekort, som angiveligt ledsages af mindst lige så flotte drikkevarer.

emirates boeing

I øvrigt er Emirates leveringsdygtige i et prisbelønnet underholdningssytem, så du kan fordrive tiden med elektronisk stimuli

Flere rejseartikler på My Pleasure her

 

Du kan flyve gratis til Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.