Home Ekvipering Et opråb fra fortiden desangående ekvipering til festligere lejligheder

Et opråb fra fortiden desangående ekvipering til festligere lejligheder

written by Nicolai Klingenberg 25. januar 2018
Pin It

I aften skal jeg et smut ud med en gammel ven, og jeg antager, at det bliver særdeles hyggeligt. Sådan er det altid, når han og jeg skal ud. Gudskelov. Måske skal du også ud, og måske er du i vildrede, når det kommer til valget af aftenens gevandter? Fat ro. For her kommer en venlig, men retvisende guide til, hvad man bør gøre, “Når man skal lidt ud om aftenen”.

Det tegner lovende.

“og den giver damerne et kærkomment påskud til også at gøre lidt ekstra ud af toilettet.” En sådan sætning skal nok få nogle op på barrikaderne i dag…

Materialet er i øvrigt affotograferet fra en pamflet, som Dansk Herremoderåd begik i samarbejde med varehuset Salling samt Scharling & Broström Reklambureau for årtier tilbage. Den komplette ordlyd, får du her.

Dengang var der ikke noget, der hed Facebook, men det er der nu. Lige her endda.

Pin It

You may also like