Home Rejser WEB-TV: Den med forét og en potentiel ny hobby til dig (og mig)

WEB-TV: Den med forét og en potentiel ny hobby til dig (og mig)

by Nicolai Klingenberg
Pin It

På fisketur med forét

Lige siden jeg var ganske lille, har jeg været begejstret for at fiske, og i min jagt på at formidle, hvor fantastisk denne hobby er, smuttede jeg forbi Internet-www-hjemmesiden, Vimeo. Her blev mine bønner hørt, og mine søgninger bragt til ende, da jeg faldt over en film. Den viser sig oven i købet at være dansk – og det danske tøjmærke forét er også med.

gedde

Så er stemningen sat!

I al den tid har jeg selv har fisket, har det aldrig været med flue – men alt kan velsagtens læres. Fluefiskeriet er – i min optik – langt mere elegant, men da min egen interesse begyndte, som syv-årig, ville det nok have været lige lovlig udfordrende at kaste mig i krig med en fluefiskestang.

fluefiskeri

Svusj

Jeg erfarede, at det danske tøjfirma forét (yes, det er med lille f) har været involveret i filmen – ved lidt nærmere research erfarede jeg, at det er et meningsfuldt tiltag, da klædesfirmaet gør sig i afslappet ekvipering, og hvor outdoor-elementer er en væsentlig del af firmaets identitet. Pudsigt nok ville jeg vanligvis have faldet over en sådan film her, hvis det var forét selv, som havde tippet mig om den.

ørred

En glad mand – og jeg forstår ham

Jeg hæftede mig ved flere fine ting i filmen – herunder forventningsglæde straks før en fisketur, men også den første fangst. Og i særdeleshed drømmen om – og jagten efter – at få et stort bid. Nok fra mig. Læn dig tilbage, og nyd den fantastiske film.

Konklusionen på ovenstående film: Det gode liv er (også) en fisketur. Du får natur, oplevelser, mulighed for en frokost i det fri og masser af tankefrihed. Prøv det.

fluefiskere

Jeg kan så fint sætte mig ind i denne situation…

Vil du se mere til forét har de til huse her

å-fiskeri

Idyl. Punktum.

Du finder flere rejser på My-Pleasure.dk her – og mere WEB-TV her

‘F A C E B O O K’

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk