Home Living RackBuddy får dine gevandter op at hænge på rørende vis

RackBuddy får dine gevandter op at hænge på rørende vis

by Nicolai Klingenberg

RackBuddy gør rør til garderobe

rackbuddy stativ

Så er vi i gang – og det er tøjstativerne, det handler om

I 2013 satte venneduoen Martin Heinze og Lasse Nielsen sig for at begå et garderobestativ. Det hele foregik i en lille garage, og idéen opstod, da Martin manglede en åben garderobeløsning til sin nye lejlighed. Da ingen kunne levere, hvad han ønskede, tog han og Lasse rørtangen i egen hånd, og RackBuddy var en realitet.

Rackbuddy

Lasse & Martin fra RackBuddy. De ser venlige ud, hvis du spørger mig.

I dag er sagaen ganske anderledes – RackBuddy og biksens fokus på skandinaviske “toner”, har solgt løsninger til mere end 20 lande, og gutterne lover, at interessen er stigende. I en presseskrivelse lyder det fra Lasse Nielsen:

For os har det fra starten drejet sig om at designe funktionelle og æstetiske produkter, og det var imponerende at se, hvor godt de er blevet taget imod. Nu er vi klar til udforske nye markeder med vores voksende produktsortiment

rackbuddy stativ

Man kan også spekulere i en løsning til køkkenet

 

Fokus er i øvrigt fra den “skræddersyede” skuffe, for interiørløsningerne har omdrejningspunkt i vandrør, som er ganske medgørlige at designe med, da sammensætningsmulighederne er noget nær uendelige. I serien Original Collection gør man sig i sorte jernrør, som hørmer ganske råt og maskulint, men kvinderne må gerne handle med og hænge både rober og tasker på et af de 17 designs, som kollektion rummer.

garderobe rør

I to etager

En løsning koster fra kun 1.249 danske kroner, og alt bliver designet og distribueret fra eget lager i byen Esbjerg. 

rackbuddy logo

En fin detalje

RackBuddy findes dog også på Internettet – du kan besøge deres hjemmeside her

rackbuddy

Anvendeligt til slips, bælter og alt der i mellem

Måtte du være i tvivl om det mindste, lover RackBuddy hjælp og assistance, så du får den bedst mulige løsning til dit hjem. Det kunne jo være, du var i markedet for en anderledes løsning, som herunder.

rackbuddy bord

En arbejdsstation

vandrør møblerher

F A C E B O O K  E R  H E R

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk