Home Rejser Vinterferiepostkort fra det sydlige øhav

Vinterferiepostkort fra det sydlige øhav

written by Nicolai Klingenberg 16. februar 2018
Pin It

Jeg er ingen mester udi lange ferier – jeg vil gerne, men det bliver ej så ofte som ønsket. Men lidt er også godt. Og se nu bare her. Vindblæste øjne og coiffure, røde kinder og masser af kærlighed. Vi er med andre ord havnet i det sydlige øhav. Ret beset er vi på Langeland for stund. Og alt er godt.

Alt er godt. Og blæsende.

Jeg vil ikke gøre det meget længere, men jeg har ladet mig fortælle af havbunden skulle være stenfri. En dukkert har været på tale, men lad os nu se.

Skum, sprøjt, himmel og hav.

Nu skal vi hygge os, hvorfor jeg ringer af for nu. På gensyn, dit herlige væsen.

Flere rejser på My-Pleasure.dk her

K O O B E C A F

Pin It

You may also like