Home Ekvipering David K & Herrernes Magasin sælger ud – men kun i denne weekend

David K & Herrernes Magasin sælger ud – men kun i denne weekend

by Nicolai Klingenberg

Velkommen hos Herrernes Magasin

Mangler du lidt flot til krop og garderobe, så skal du spidse øjne. David K fra Herrernes Magasin inviterer nemlig til udsalg, hvor du kan få nye loafers, jakkesæt, tilbehør og jeg-skal-give-dig. Men tiden er knap. Det gælder nemlig kun i denne weekend…

David – I holder udsalg netop nu. Hvad har du af godter på hylderne?
– Vi får nye varer hver dag, og vi har manipuleret med tilbudet, så kunder får mest muligt ud af tiltaget – og vi dermed skaber flere velklædte gentlemen!

David K herrernes magasin

En mand sælger ud – men kun i denne weekend. Manden hedder David K, og han står bag Herrernes Magasin

Og angående hylderne – vi nudger mændene til at vælge ét fornuftigt, mørkt suit, og når vi kommer til suit nummer to, som vi sælger for 1599 kroner, vælger mange af vores gæster at skeje lidt ud: Det kan være et sæt af hør, som nemt kan være lyst, ternet og struktureret…altså med et lille drys “gentlemanish”, som jeg kender det.

Åbningstiderne gælder kun i denne weekend og ser således ud:
Fredag 10-20
Lørdag 10-18
Søndag 11-16

David K herrernes magasin

Sådan…

Udover de førnævnte suits, kører vi en prisstruktur, der giver 50 % afslag på prisen allerede ved køb af fire slags tilbehør. Tre gange tilbehør giver 40 %  og så fremdeles. På den måde oplever mine kolleger, at gæsterne får valgt små “looks”og stylinger af deres jakkesæt. Vi har faktisk også lagt ret mange dugfriske suits og Paul Smith sko i “udsalgsgruppen”.

I øvrigt – hvorfor begynder udsalgene generelt tidligere og tidligere..
– I år er vi sent ude, vi glemte fodboldfeberen.. ikke så smart, men sådan er det. Stormagasinerne får allerede leveret forårsvarer i december – i nogle tilfælde. Derfor er junisalget faktisk ikke sååå tidligt. Men jeg synes, det er tåbeligt at sælge alle sæsonvarerne, når vi mænd ikke har været ud at handle endnu.. Vi er senere ude af starthullerne.

David K herrernes magasin

David Krarup ved en flot dør

Mandevarer burde komme på udsalg senere end kvinder og indbo.

All right. Sommeren tager gevaldigt flot ud netop nu – hvad har du specifikt til den varme årstid?
– Det er som om, at Danmark blev forbigået af hele loafer bølgen? Det er verdens mest stilede og praktiske sko – eller tæt på. Bare fødder, shorts, jeans, chino og jakkesæt. Det er det mix, en pæn mørkeblå loafer kan klare. Hvilken anden herresko, som ikke er en sneaker, kan klare den opskrift? Og loaferen kan stadig tåle et pludseligt møde med en kronprins eller en drømmepige… Jersey skjorter er skønne for manden, der er fanget på kontoretover sommeren. Den er let og T-shirtagtig.

Med slips ligner den til forveksling en Mærsk-edition – altså helt artig og alligevel luftig og afslappet.

Og hvis vi lige skal omkring et par uundgåelige tendenser netop nu omkring mode?
– Revers der er brede.. altså det ombuk jakken har på brystet. Det skal være bredt! Og ærmerne lidt skjorteagtigt påsat. Heldigvis er alt på mode lige nu.. tern, hør, silke, sandfarvet og læder!
Bæk-og-bølge bomuldstoffer, crepe-stoffet fra mormors sommerhus er en trend i Sydeuropa. De suits og jakker er til at finde hos os, men det er ikke for de sarte. Solbrillerne er lidt små igen – lidt intellektuelle om du vil.

David K herrernes magasin

Til hovedet.

Slutteligt – der er noget med, at hvis man som læser af My-Pleasure.dk handler en sag hos dig, så smider du en gratis rekvisit i posen…?
– Hr. Klingenberg, hvilken formidabel idé! Hvis dine folk vise os en indkøbskvittering fra Herrernes Magasin her juni eller juli, så kvitterer vi med en en 50-års udgave af The Beatles Yellow submarine- strømpe. Det er en collaboration med Happysock, som jeg ikke kunne stå for..

David K herrernes magasin

Sokkerne – der næsten synger

Ja – og hvis I tør, My-pleasure boys,  så er der 50 % på loafers i HELE juli

Tre hurtige til David K:

Hvad byder resten af din sommer på?
– Den står på Danmark dejligst med en afstikker til Nice for at lave skrædderevent i MonteCarlo. Det bliver mit første offentlige skræddereventude af Danmark. Dernæst skal jeg til leverandørmøde i Paris. Inden CIFF/modeugen skal der handles ind i Hamburg, Düsseldorf og Milano.
Ah ja – Smukfest er også fast på programmet, hvor mange af mine mediekolleger er at finde i fiskebaren dernede, og det, at stå med bøgeblade i håret på udsigtspissoiret, er tæt på ren lykkefølelse for lille David K

Må vi se et hverdags-relateret foto fra din telefon og høre lidt om det?
– Blandet med sommerferieuger, lægger jeg en del timer i modens metropoler… Her er et snap af mig i Firenze. Jeg holder af den gamle handelsby. Aged wood, old welding…

David K herrernes magasin

Fra telefonen…

Hvor og med hvem har du sidst spist et mindeværdigt måltid?
– Mit første sæsonmåltid i Firenze går lige i `I love you`- for pokker italiensk mad er godt, når vi sidder i en fugtig vinkælder og mandehygger. På 3. dagen længes jeg efter fiskefrikadeller og kartoffelmad igen…

Herrernes Magasin har til huse i Nørregade 20 i København – og hjemmesiden finder du her

Du finder mere klæde-relateret indhold på My-Pleasure.dk her

Facebook er her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk