Home Rejser WEB-TV: Masafumi Nagasaki – ene mand i 30 år på en øde ø

WEB-TV: Masafumi Nagasaki – ene mand i 30 år på en øde ø

by Nicolai Klingenberg

Simple living – Masafumi Nagasaki

Nogle mennesker vælger en vild tilværelse, og Masafumi Nagasaki, er en af disse. I næste tre årtier har han levet for sig. På en øde ø. Spørger du ham selv, så vil han ikke gøre noget anderledes. Eller tilbage til civilisationen.

masafumi nagasaki

Der har vi ham: Masafumi Nagasaki

Jeg ville ikke bytte tilværelse med Masafumi Nagasaki, men jeg beundrer det, han har gjort. Det er muligt, at han måske er blevet lidt sær, men jeg hæftede mig med et spørgsmål i filmen – og hans svar. Det lød således.

What is the worst thing from civilization?
Money and religion. These two things are destroying the world.

Masafumi Nagasaki

I løbet af de knapt tre årtier, har Masafumi Nagasaki tænkt et og andet. Hvad? Det kan du se i filmen herunder…

Faktisk slog det mig også, at hele filmen kunne være det pure opspind, men jeg vælger altså at springe i med begge ben. Tanken opstod, da jeg erfarede, at firmaet, der har lavet filmen, også sælger “Robinson rejser” til folk fra hele verden. Er det et godt PR-stunt? Eller er den god nok? Rygterne lyder i øvrigt, at hans familie har sendt ham penge til mad og vand, som han enten får bragt eller selv henter fra en ø, der ligger omkring en time fra Sotobanari Island, hvor Masafumi Nagasaki  holder til.

Nok fra mig – nyd den finurlige og fantastiske film lige her:

Du kan læse mere om biksen bag filmproduktionen her

Masafumi Nagasaki

Det særdeles simple liv.

Der er mere rejserelateret indhold her

Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk