Home Ure For knapt 5.000 kroner schweizisk ur: Victorinox Maverick Black Edition

For knapt 5.000 kroner schweizisk ur: Victorinox Maverick Black Edition

by Nicolai Klingenberg

Nyt til dit håndled: Victorinox Maverick Black Edition

Omend dagens nyhed er drevet af et batteri, så skal der stadig være plads til den, for Victorinox rør ganske ofte på sig, når det kommer til ure. Særligt deres INOX serier har jeg fulgt, men i dag handler det altså om de nye ure fra Victorinox Maverick Black Edition kollektionen.

For knapt 5.000 kroner schweizisk ur: Victorinox Maverick Black Edition

Sort i sort…

Du kender garanteret Victorinox fra andet end ure – schweizerkniven for eksempel. Fælles for en del af biksens gøremål er dog brugen af stål, og historiebøgerne tæller mere end 130 års rumsteren med stål.

GENLÆS HISTORIEN OM INOX-LANCERINGEN I NEW YORK HER

Nå – det skulle jo handle om Victorinox Maverick Black Edition  – den kollektion tæller tre modeller: En til kvinder, og en til mænd. Damerne kan se frem til et ur, som har en diameter på 34 millimeter med drejelig lynette og en mulighed for at dykke ned til 100 meter vand.

For knapt 5.000 kroner schweizisk ur: Victorinox Maverick Black Edition

Til kvinderne

Mændene? To varianter som begge måler 43 millimeter i diameter. Du kan vælge en sag med stopurs-funktion eller en laban med traditionel tidsangivelse. Jeg hælder mest til sidstnævnte, da den har et mere roligt udseende på urskiven.

For knapt 5.000 kroner schweizisk ur: Victorinox Maverick Black Edition

Med såkaldt military-time på urskivens inderste del

Fælles for alle? Schweiziske quartzværk, datoangivelse samt sort stållænke og urkasse. PVD-behandlet, hvis det skulle sige dig noget. Og nå ja – uret gør dig i øvrigt opmærksom på, når batteriets levetid lakker mod ende. Priserne begynder ved 4.795 kroner, og den mest kostelige modeller runder 5.595 kroner. Voila!

For knapt 5.000 kroner schweizisk ur: Victorinox Maverick Black Edition

Til dig, der vil have stopur…

Tosset med ure? Find flere artikler på My-Pleasure.dk her

Her er Facebook

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk