Home Rejser Sommerfotos søges

Sommerfotos søges

by Nicolai Klingenberg

Er du på farten? På altanen? På rejse? Eller på job? Uanset hvad tænker jeg, at det kunne være festligt at få et par sommerhilsener fra verdens herligste læsere. Idéen til dette tiltag opstod i går, da der tikkede et uopfordret foto ind, som gjorde mig veltilpas og glad i låget. Den følelse vil jeg gerne bringe videre – men jeg vil gerne bede om flere motiver. Derfor denne skrivelse. Idéen? Man kan med lethed trættes af albummer fra én persons ferie, men hvis vi nu får nye vinkler fra folk, vi nødvendigvis ikke kender, forestiller jeg mig, at lysten til at kigge med er større. Herunder byder jeg selv ind med et par stykker.

Og ved havet.

Nu er det din tur. Med forlov. Og hvid du har lyst. Det er ganske simpelt. Du må vældig gerne sende mig et foto – eventuelt med en kort tekst – fra din gøren og laden netop nu.

Ved havnen.

På vejen…

E-mailen lyder nk@my-pleasure.dk – jeg håber, du er frisk.

Og et close-up…

Facebook er her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk