Home Ure Maurice Lacroix Aikon Automatic Bronze – 500 ure til hele verden

Maurice Lacroix Aikon Automatic Bronze – 500 ure til hele verden

by Nicolai Klingenberg

Maurice Lacroix Aikon Automatic Bronze – spændende patinering i vente

Hvis du tager ni dele kobber og del tin, så får du bronze. Og netop bronze er i fokus hos ur-firmaet Maurice Lacroix og deres model Maurice Lacroix Aikon Automatic Bronze. Limiteret? Det kan du tro. 500 eksemplarer til hele verden.

Maurice Lacroix Aikon Automatic Bronze

Dagens bronzemedalje: Maurice Lacroix Aikon Automatic Bronze

Omend jeg ikke ejer noget af bronze, så har jeg erfaret, at det er et materiale, der patineres og ældes med unikt ynde. Det vil sige, at ethvert eksemplar af uret vil tage sig aldeles forskelligt ud, efterhåndende som materialet vil lade sig påvirke af alt fra havvand til syreregn og generel brug.

Skuffelsen først – Maurice Lacroix Aikon Automatic Bronze bliver umiddelbart ikke bragt til Kongeriget Danmark, så du skal have fat i en livline, en udeboende EU-borger eller en venlig forhandler, der kan hjælpe dig.

Måtte du have held med ovenstående, så kan du se frem til at spænde et ur på 42 millimeter om dit håndled. Bronzekassen indeholder et mekanisk urværk med automatisk optræk, som har en gang-reserve på 38 timer. Funktionerne tæller blot time-, minut- og sekundangivelse.

Maurice Lacroix Aikon Automatic Bronze

Ingen dato.

Urskiven? Aldeles nydelig og blå – og med sirlige kvadrater. Jeg vil mene, at man fint kan tale om en guillochering – eller i hvert fald et look, der minder om. Remmen? Som standard en blå læderrem fra kalv, men denne kan nemt udskiftes med andre farver. Det ville jeg dog personligt undlade. Du lukker hele molevitten om håndleddet ved hjælp af et butterflyspænde, som består af bronze og stål.

Maurice Lacroix Aikon Automatic Bronze

Fuld figur.

Uret koster – inklusiv moms i Schweiz – knapt 12.800 kroner, men du må forvente at betale noget mere, da den danske moms er højere.

Maurice Lacroix Aikon Automatic Bronze

Diameteren lyder på 42 millimeter

Aikon-serien er i øvrigt en efterkommer fra Maurice Lacroix Calypso-serien, som var stor i 90’erne. Det ses, hvorfor jeg ikke føler noget heftigt behov for at for fremvise modellen her.

Maurice Lacroix Aikon Automatic Bronze

Liggende.

Til gengæld er der meget mere ur-stof at komme efter på My-Pleasure.dk her

Her findes Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk