Home Living Hove Home – et nyt dansk designbrand har skabt et konsolbord

Hove Home – et nyt dansk designbrand har skabt et konsolbord

by Nicolai Klingenberg

Konsolbordet fra Home Home – trærester længe leve

Kan du godt lide ting og sager, der er lavet i Danmark? Alle tiders. Det kan det forholdsvis nye, danske designbrand Hove Home også. Så langt så godt. Et af – hvis ikke det første -firmaets første lanceringer er et konsolbord, som denne skrivelse omhandler.

hove home konsolbord

Dagens konsolbord er dansk…

Selve materialet hedder Valchromat, og består af overskudstræ fra skove og tømmerfabrikker, som gennemfarves med organiske farvestoffer. Det betyder, at eventuelle ridser – syv, ni, tretten (og knock on wood) – kan slibes væk, uden at det går udover farven. Og hov – biksen har også rumsteret med harpiks, så bordpladsen fint tåler fugt.

hove home konsolbord

Et muligt skrivebord?

Bordet har en højde på en 75 centimeter, og kan dermed anvendes i entréen til nøgler og andet lomme-habengut. Alternativt et lille skrivebord eller en opsats af en art, der kan udstyres med en vase med herisiddende blomster. Du bestemmer selv.

hove home konsolbord

Klædeligt..

Stellet er lavet af pulverlakeret stål, bredden er 100 centimeter og dybden er 40 centimeter. Prisen ligger på tretusindefemhundrede kroner. Du kan erhverve dig bordet på Internetdomænet her

Der er flere møbler og hjemmerelaterede designsager på My-Pleasure.dk her

Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk