Home Living Hai – danske Norr11 har designet stolen Samurai

Hai – danske Norr11 har designet stolen Samurai

by Nicolai Klingenberg

Kom lige og sæt dig – Samurai Chair

Kunne du være i markedet for noget nyt at sidde i? Du ved sådan en sag, der har lidt relationer til jagtstole fra midten af det 20. århundrede? Alle tiders. Det er nemlig sådan, at Norr11 netop har lanceret sådan en sag…

Samurai Chair fra Norr11

Der har vi dagens siddenyhed: Samurai Chair fra Norr11

Navnet er Samurai Chair, og det er designeren Kristian Sofus Hansen, der sammen med Tommy Hyldahl, kom på idéen om at skabe en ny stol. Resultatet beskrives som en blanding af japansk simplicitet og danske tremmestole fra 50’erne.

Og nu er det altså 2019 – og den førnævnte duos er altså parate til at lange stole over disken. Samurai Chair er fremstillet af drejet egetræ, så selvom designet er minimalistisk, så er der stadig lidt bløde former i spil. Sædet? Det kan laves af enten læder eller kanvas, og Norr11 har valgt at tilbyde sidelystne samuraier begge dele – i hver sin udgave altså. Man lover ydermere, at læder og kanvas er håndlavet i Danmark.

Samurai Chair fra Norr11

Kanvas. Læderet gør det dig bedst, hvis du spørger mig

Personligt ville jeg ikke være i tvivl – læderet ville gøre det for mit vedkommende. Også selvom den variant koster 3.500 kroner mere end kanvas-trolden. Prisen for lædervarianten lyder på 14.999 kroner – og kanvas koster 11.499 kroner. Jeg sætter dog min lid til, at læderet vil patineres flottest.

Samurai Chair Norr11

Justerbart bagparti

Begge modeller er i øvrigt samlet med messingnitter under sædet og har justerbare læderremme og messingspænder på ryggen. Målene? De lyder således: Højde: 75 cm, bredde: 66 cm og en dybde på 83 cm

Samurai Chair fra Norr11

Nå ja – du kan jo også snuppe en af hver, hvis du har masser af plads

Der er mange flere skrivelser om ting til hjemmet på My-Pleasure.dk her

Du finder Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk