Home Rejser Sommerpostkort søges fra nær & fjern (og læsere)

Sommerpostkort søges fra nær & fjern (og læsere)

by Nicolai Klingenberg

Sommeren er over os. Ferien ligeså. For nogle. Andre har været på farten og er vendt hjem med vadsækken fuld af oplevelser. Og måske et par fotografier. Det er netop sådanne, jeg eftersøger her – jeg kunne vældig godt tænke mig at bringe en flot fotoserie med indsendte fotos. Er du med på den? Alle tiders, tak. Send dit bidrag til nk@my-pleasure.dk – og knyt gerne en linje eller to til motivet, ok?

Sommeren 2019: Dette en en flot solnedgang over Kattegat

 

Jeg mindes mine barndomsår, hvor der af og til gled et postkort ind gennem brevsprækken. Motivet var ikke fotograferet af afsenderen, men til gengæld var der nedfældet en hilsen bagpå. Den kunne ofte omhandle vejret, maden og en udflugt – afslutningsvis kunne man læse lidt om, at ude er godt, men hjemme er bedst.

Er du mere til en gammeldags hilsen? Så skal du være velkommen til at sende en sådan til Koglevej 4, 3250 Smidstrup Strand, Danmark.

sommer 2019

Skydække og halmballer

Men altså – jeg vil rigtig gerne modtage et sommerfoto fra dig sammen med et par linjer – det er underordnet, hvor i verden du har været. Min e-mail lyder som sagt nk@my-pleasure.dk – og jeg glæder mig til at høre fra dig!

morgenbord

Et morgenmåltid fra denne sommer

 

Hav en fortsat god sommer!

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk