Home Rejser Getaway – en fotografisk hyldest til friture-øen Gran Canaria

Getaway – en fotografisk hyldest til friture-øen Gran Canaria

by Nicolai Klingenberg

Getaway – en fotografisk tur til Gran Canaria

Om en uge lanceres fotobogen Getaway, som er skabt af de fem fotografer Ulrik Jantzen, Kasper Witte Larsen, Emil Jakobsen, Simon Caspersen og Kasper Kristoffersen. De fem drog stik syd og så lidt mod vest for at opdage og dokumentere en ø, der som oftest har herligt klima, men altid bugner af lige dele Speedos, solstik, fisk, fritter, frihed og forfald, som fotograferne selv siger det. Tilsat frisind i nudistisk form. Billederne i denne nyhedsskrivelse stammer alle fra bogen, Getaway.

getaway fotobog

“Hello ladies…”

Øen gæstes årligt af mere end tre millioner personligheder, som søger alt fra sex og sol til eksil, falske ure og lidt kultur. Personligt har jeg selv gæstet øen et par gange, og alle ture har været mindeværdige på deres helt egen vis. Er det luksus og finkultur? Ingenlunde. Men det er fisketure, spøjse bekendtskaber, tvivlsom mad og gamle taxaer, der har kørt millionvis af kilometer.

getaway fotobog

Måske en fastboer fra et servicefag.

Disko Bay er navnet på forlaget, som udelukkende satser  på talentfulde fotografer og fotokunstnerisk arbejde. Det siges, at fotografi i bogform oplever stor interesse og anerkendelse i disse år, og Disko Bay er det første danske forlag, som udelukkende fokuserer på denne kunstgenre.

getaway fotobog

Jeg har også fisket på Gran Canaria

Tidligere på året interviewede jeg Ulrik Jantzen om projektet, og den vinkel kan du læse lige her

En fotoreportage fra Gran Canaria – årtiers stilstand med evigt liv

 

Bogen lanceres Kødbyen 20. september kl. 17-19, hvor den kan købes til en fordelagtig lancerings-pris. Fotograferne vil selv være til stede og holde et kort foredrag om projektet.

getaway fotobog

Husk sololie.

 

My-Pleasure.dk er på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk