Home PindemadderBobler Sæt kryds i kalenderen – der er portugisisk vinsmagning i vente

Sæt kryds i kalenderen – der er portugisisk vinsmagning i vente

by Nicolai Klingenberg

Skal du noget på mandag den 7. oktober? Hvis ikke har jeg fået et tip om et alle tiders tiltag til dig, der måtte bryde dig godt om vin fra Portugal – eller til dig, der måtte ønske at blive klogere (og smage) på nogle af de portugisiske godter. Når jeg det selv? Jeg er ikke sikker, men det kan være, du har bedre tid.

vinsmagning

Før se – siden smage.

Det hele løber af stablene i Skuespilhuset i København, og værten er Wines of Portugal, som har samlet 200 forskellige vine fra 25 portugisiske vinproducenter. Nyttig viden? Så gerne – vinene kommer fra 13 forskellige regioner i Portugal, og det betyder, at du kan smage lokale finesser i form af påvirkninger fra både Atlanten, Middelhavet og det kontinentale klima.

vinsmagning

Fra Portugal – aldeles nydeligt ikke sandt?

Er du forvirret? Så bare spørg – der er folk nok, som kan gøre dig klogere og med lethed vise, at Portugal er meget mere end portvin.

vinsmagning

Hvidvin i vente (og glas)

Vidste du i øvrigt, at Portugal er Europas femtestørste vinproducent, og at landet sværger til sine egne druesorter? Det er knapt så fransk, og hvordan den slags smager kan du altså opleve lige straks. Du kan forvente både rød- og hvidvin

vinsmagning

God fornøjelse

Skal du med, så foregår det mandag den 7. oktober fra klokken 16 til 18 (lige omtrent efter job!) i Skuespilhusets foyer på Sankt Annæ Plads 36, og det koster 150 kroner at deltage.

Du kan handle en billet til arrangementet her

 

Måtte du ønske at vide mere om Wines of Porutgal, har de en hjemmeside her

My-Pleasure.dk er på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk